Van 3 naar 4 euro voor een biertje, horecaprijzen rijzen pan uit: waar ligt de grens, wanneer haken gasten af?

Horeca - Exact een jaar geleden kostte een tapbiertje op het terras 3 euro, nu 4 euro. De prijzen van bier, cappuccino, cola en wijn in de horeca zijn flink gestegen, blijkt uit een rondgang van De Stentor. Ook uit eten werd duurder. Ondernemers zeggen niet anders te kunnen dan de prijzen...


19:43 Zoom lanceert Zoom Docs en zet vol in op AI
16:12 Bierbrouwerij de Uddelaer maakt doorstart
15:04 Drie redenen om te kiezen voor een wijnkoelkast in huis
15:02 Eindhovense horeca waakt voor voedselverspilling, `Als de biefstuk...
14:04 Zwolse horeca organiseert Maximaal Muzikaal
12:02 Tripadvisor kiest Bougainville als `s werelds beste restaurant
12:02 Cookieshop Dynamite opent eerste winkel in Amsterdam
12:02 Suikergehalte Lipton in tien jaar tijd gehalveerd
11:30 VertiFarm: Sector ontwikkelt zich ´helaas langzaam´
10:23 Vraag en aanbod matchen tijdens Vrijwilligersbeurs Loonopzandvoorelkaar
09:04 Grootschalige fraude vanuit schoonmaakbedrijf
08:06 Australische export van wijn in zwaar weer
03-10 Marketingonderzoek Locaties & Hotels 2023 onthult opmerkelijke trends
03-10 Schoonmaakbedrijf blijkt eigenlijk uitzendbureau
03-10 Kulturhus De Cocer in Rossum zoekt `duizendpoot` voor beheer en horeca:...
03-10 Daar zit een luchtje aan: schoonmaakbedrijf in Haarlem blijkt illegaal...
03-10 Van Gelder neemt horecaleverancier Vers Select over
03-10 Meer dan 4000 horecazaken in half jaar dicht volgens KvK
03-10 Haarlems schoonmaakbedrijf levert illegale arbeidskrachten aan horeca...
03-10 Feestelijke opening van vernieuwd winkelcentrum Vier Meren in Hoofddorp