Info allergenen ontbreekt vaak in horeca en supermarkt

Horeca - Ambachtelijke bedrijven zoals bakkers en slagers, horecagelegenheden en supermarkten informeren hun klanten vaak niet goed over allergenen -zoals gluten, noten en melk- in gerechten of producten.
17:12 Nieuwe brouwerij op Biernet: Uzzewuzze
17:02 Daling alcoholverkoop VS
17:01 Hands Off lanceert plantaardige chocolate chip cookies
16:46 De omwenteling van SUGO Pizza | plantaardig is de nieuwe standaard
16:25 Voldoende personeel strandtenten voor warm weekend
13:18 Kansen en knelpunten voor vega(n) bij versspecialist en horeca
13:13 Ludieke bierviltjesactie van De Bokselse Kwis
13:02 Door het mooie weer raakte de Gesmeerde Kelen ietwat uit balans
12:34 Tijd als hoofdingrediënt: Hertog Jan onthult Grand Pilsener
12:01 EuroParcs opent onbemande shops op vakantieparken
10:55 Migranten vertrekken weer: Frankrijk dringend opzoek naar seizoensarbeiders
10:46 Nieuwe beheerders Tapperij de Beurs
07:34 Zandkasteel in Zuidoost na verbouwing van 2,5 jaar bewoonbaar: "Grandeur...
01:57 Mkb`ers durven hogere kosten niet door te berekenen – zo pak je een prijsverho
05-06 Eerste editie Broekpolderdag17 juni
05-06 Standaard teams (24 juni) en Schiedamse horeca (25 juni) strijden...
05-06 Omzet horeca groeit ruim 2 procent
05-06 Horeca-ondernemer Damlaan strijdt al een jaar voor een terrasje
05-06 Aanstaande zaterdag The 90´s Are Back op de Oude Koemarkt/Vleesmarkt
05-06 Weinig kroegen te kiezen in Asten-Heusden, maar het kermisgevoel is er niet...