Tapas en Pinchos tijdens de Spaanse week in de Spaanse Polder

Rotterdam - Beroemde viswinkel Koninklijke Schmidt Zeevis Rotterdam serveert tijdens de Spaanse week in de Spaanse Polder (deze week tot en met zondag 2 april 2023) tapas en pinchos en krijgt hierbij hulp uit Spanje van topkok Alvaro Martinez, wijnexpert Juan Haro en muzikant Marc Canto. Dit meldt Koninklijke Schmidt Zeevis Rotterdam.


28-03 Tapas en Pinchos tijdens de Spaanse Week in Rotterdamse Spaanse Polder Horeca
27-03 Spaanse week bij Schmidt Zeevis Visserij
02-05 Tijd voor tapas: 3x lekkere warme hapjes Opmerkelijk
19:37 24 uur van kunst tot horeca
19:24 Interview op radio Emmeloord met Wolter Pragt, exploitant van Het Wapen...
17:46 Daily Trade Fair Venlo | Jaarronde vakbeurs voor hospitality- en interieur
17:12 Zoek je een horeca vrieskast voor jouw horecazaak?
16:35 Gemeente Aa en Hunze lanceert digitale toeristische kaart
16:33 Nieuwe ´on the job´ horeca-opleiding in Drachten/Burgum (Bergum)
15:02 Tafeldruif wint terrein
15:01 Strand, beachvolleybal en bier: de hotspot die binnenkort Nijmegen...
14:40 Controle afhaal- en bezorgbedrijven Purmerend
14:12 Dampegheest brouwerij van de maand bij ABT caf&és
13:48 Nieuw bestemmingsplan Winkelsteeg Kanaalknoop Noord
12:12 Zomerse bieracties
11:39 Kick off Week van de Horeca
11:02 Horecavoetbaltoernooi Leiden daverend succes
09:38 Stadsfabriek Jazz presenteert: Simone Honijk 4 'My (piano) heroes'
06-06 Nieuwe brouwerij op Biernet: Uzzewuzze
06-06 Daling alcoholverkoop VS
06-06 Hands Off lanceert plantaardige chocolate chip cookies
06-06 De omwenteling van SUGO Pizza | plantaardig is de nieuwe standaard