NVWA: ´Allergeeninformatie moet beter bij horeca´

Horeca - Bij 60 procent van de bedrijven in retail, horeca en ambacht worden klanten onvoldoende ge&ïnformeerd of en welke allergenen er in gerechten zijn verwerkt. Dit moet beter, vindt de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit. Het kan voor mensen met een allergie of intolerantie gevaarlijk zijn als zij niet...


15:01 Thuisbezorgd.nl en Healthy Fridge kondigen partnership aan
13:02 Import NL: literprijs voor het eerst boven 3 euro
12:23 InstockMarket opent nieuw Food Rescue Center
11:53 "De handel in kaskomkommers is momenteel een ramp"
11:27 Pilot wijziging openingstijden harde horeca
11:03 NRC ´Cruisevakantie´ Handelsblad zoekt NSB´ers om restaurants met "fout...
10:57 Unieke jaarronde vakbeurs en inspiratieplatform voor hospitality-...
10:32 Meeste ondernemers berekenen kostenstijgingen niet door
10:01 Nieuw platform voor hospitalitybranche Daily Trade Fair Venlo
09:42 Horeca- en recreatiesector heeft moeite om gestegen kosten door te berekenen
06:34 Een op de twintig bedrijven heeft problematische schulden
04:29 Zoetermeer mikt na De Voorde-debacle nu op mini-museum dat over de stad...
04-06 FoodTour Cuijk kent alleen maar smakelijke winnaars: `Mooier kunnen...
04-06 Teunisbloem kan horeca bij IJsselcentrale in Zwolle niet tegenhouden:...
04-06 College wil Waterfrontpanden behouden voor Stoomfabriek en horeca
04-06 Een drankje op het terras wordt duurder en duurder: wanneer haakt...
04-06 Van 3 naar 4 euro voor een biertje, horecaprijzen rijzen pan uit:...
04-06 Je reservering bij een restaurant doorverkopen via Appointment Trader:...
03-06 Nieuwe horeca in Nijmegen-West is bijna 24/7 open: koffiebar, restaurant...
03-06 Hoe een dorp als Raamsdonksveer worstelt met personeelstekort: `Een...