Ze betalen hem zijn vakantiedagen niet uit: chef neemt wraak door de keuken van het restaurant te vullen met kakkerlakken

Horeca - Werken in de horeca is niet makkelijk: of het nu gaat om de rol van chef-kok of ober, de druk is hoog. Voor degenen achter het fornuis is de verantwoordelijkheid heel groot, aangezien het succes van een goed restaurant ook en vooral afhangt...


09:39 Doek blijft dicht bij toneelzaal MFA Neck, horeca blijft open
09:35 Themamaand Betalen: Dit zijn de betaalopties voor restaurants
09:25 Horecacentrum Brabant: de specialist in nieuwe en gebruikte horeca...
09:17 Themamaand Betalen: Dit zijn de betaalopties voor cafés
09:16 Negen gemeenten krijgen 18 miljoen euro voor aanpak binnenstad of dorpskern
09:11 Themamaand Betalen: Dit zijn de betaalopties voor lunchrooms
09:08 Aangiftetijd: HR-docent belastingrecht geeft de beste bespaartips
09:02 Wat is het voordeel van een koelkast met een glazen deur?
08:54 Gezonder fastfoodmenu bij vijf Rotterdamse fastfoodzaken
07:15 Vette hap ter discussie: Fastfoodzaken komen met gezonder gerecht
07:13 Olivier Koning vertrekt bij Being There: `In de reclame moet alles...
06:35 Koningsdag in hartje Breda dit jaar nog groter: `Binnenstad wordt...
22-03 Hoornse stadsstrand: Lokale ondernemers gaan horeca verzorgen
22-03 Bakkerij `t Kraayennest Top Bakker van het jaar 2023
22-03 De Heeren van Maarssen is opnieuw in goede handen
22-03 Ontbijten voor een prikkie: hier in Amersfoort kun je terecht
22-03 Horeca Andalusië wil arbeidskrachten uit Marokko
22-03 Ledencongres dit keer in Spoorwegmuseum
22-03 Met jongeren in gesprek over de horeca in Nieuwegein
22-03 Centraal Museum Utrecht gaat samenwerken met cateraar Qeet