Food Technology: Circulaire ingrediënten, hoe doen we dat?

Om beter om te gaan met de aarde, moeten we ook anders omgaan met reststromen die vrijkomt in de voedselproductie. Hoe gaat zoiets in zijn werk? Daarover geeft Harold...


15-12 CBS: voedingsindustrie laat minder reststromen verbranden Boerderij
18-10 Save the date: Ondernemen met reststromen Supermarkt
03-11 Global Food Group, Global Feed Mill en Nijsen werken samen aan circulaire concepten Veeteelt
18:09 Nieuw: Palm Horse 8 Power
18:06 The Amsterdam Coffee Festival blijft inspireren
17:31 Van De Tramhalte tot Mijnheerkens: wie durft nog in de horeca te stappen...
16:47 SLA opent nieuwe vestiging in Leiden
15:23 Nieuwe verkeersmaatregelen Centrum Rosmalen: groener, veiliger en beter...
15:09 Daalder* Amsterdam: het eclectische sterrenrestaurant van chef Dennis...
15:09 Vis in de media | Week 13-2023
15:05 John West zingt in nieuwe single over wat we allemaal weleens willen...
15:02 Ben & Jerry’s organiseert Free Cone Day
14:33 Actief beleid voor winkelgebieden loont
14:24 Wat zijn de verschillende soorten horeca friteuses?
14:16 Gevel Chinees restaurant aan diggelen door ongeval met auto
14:13 Start Expert Team voor versterken dagrecreatie, groepensector en hotels.
13:46 Gemeente Zwolle wil happy hours in horeca verbieden
13:46 Eigenaar nachtclub aangehouden op verdenking van verkrachting minderjarigen
13:09 Distilleerderij Van Kleef sponsort Nationale Haring Smaaktest
13:02 IJssalon Pisa
13:02 IJssalon Pisa wint Voedselveiligheid Bokaal 2023
12:16 Café in aanbouw voor bekende wijnwinkel Marius in Den Haag
12:09 Eerste Oosterscheldekreeft brengt 32.000 euro op voor de KNRM