Grote zorgen bij Franse wijnindustrie over glastekort

Frankrijk - Dat de prijs van glas met 20, 30, 40% stijgt is tot daaraan toe. Het grote tekort aan glas, dát is op het moment de grootste zorg van de Franse wijnindustrie. Dat schrijft het vakblad La Revue du Vin de France. Een aantal overkoepelende organisaties...
07-10 Franse tankstations kampen met brandstoftekort door stakingen Economie
07-10 Te weinig brandstof bij Franse tankstations door stakingen Economie
28-02 Duur voedsel zorgt voor hogere Franse inflatie Economie
02-12 Tol op Franse snelwegen stijgt fors in februari 2023 Reizen
22-02 TotalEnergies: prijs liter brandstof in Frankrijk onder 2 euro Economie
17:47 Oetker Collection X HiNOTE | Nostalgische ansichtkaarten, liefdesbrieven...
17:47 Het culinair pop-up concept `Dinner With The Queen` | Kruidiger dan ooit
17:15 Hospitality Security Summit: Schrijf u nu in
17:08 Politie en horeca trainen op beteugelen van lastige klanten in Zwolle:...
17:06 La Place opent vernieuwde foodconcept in HEMA-winkel Hilversum
16:35 Restaurant Voltaire* toegetreden tot Romantik Hotels & Restaurants
16:25 Empack en Packaging Innovations maken volledig programma bekend
15:59 Vastgoedman David Maas: `Een tweede leven aan oude stenen`
15:46 Too Good to Go heeft 18 miljoen maaltijden in Nederland gered van verspilling
15:42 Politie deelt `schrikbarende opbrengst` van in beslag genomen drugs...
15:41 Politie deelt `schrikbarende opbrengst` van in beslag genomen drugs...
15:15 Hotel Parc Broekhuizen sluit zich aan bij Romantik Hotels
15:09 29e editie Seafood Expo Global groter dan ooit
14:47 Rynbende Vintage Genever | Jenever als eerbetoon aan leiderschap
14:47 Plant Junkie | Een duurzaam en gezond alternatief voor traditioneel...
14:35 Euro-Toques Nederland in samenwerking met BBB Maastricht en Folie...
14:30 Stationsgebied komende jaren volledig op de schop
14:27 Verwarring over aanbesteding nieuwe horeca-exploitant in de Bindelwijk
14:11 Bagels & Beans: ?Slow wordt het nieuwe snel?
14:11 Chocolademoussedag: Een zoete, veganistische traktatie voor de horecaondernemer