Gezondere en duurzamere voeding in zorg en horeca leidt tot grotere tevredenheid

Horeca - Gezonder en duurzamer aanbod van voeding in zorg en horeca leidt tot meer tevreden klanten en gasten en ook meer gemotiveerde medewerkers. Dat is een van de belangrijkste conclusies uit het onderzoeksrapport ´Gezonde voeding in de zorg en horeca´. Met de resultaten van dit onderzoek kunnen...


08-12 Gezondere en duurzamere voeding in zorg en horeca leidt tot meer tevredenheid Tuinbouw
27-09 Samenwerkingsverband neemt voortouw om voeding in zorg gezonder en duurzamer te maken Culinair
13-11 Aanbod dierentuinen gezonder en duurzamer: geen vleeskroketten meer, wel vegetarische burgers Culinair
07-02 5 Redenen waarom ook jij Bierista wilt worden
07-02 Lunchroompanel: Het is weer makkelijker om de roosters vol te krijgen
07-02 Wijngaarden Chili getroffen door brand
07-02 Horecava 2024
07-02 Food Technology 2023
07-02 Worksafe en Maintenance Gorinchem
07-02 Empack België
07-02 Horeca Expo Hardenberg
07-02 Interclean Amsterdam 2024
07-02 Belangenvereniging restaurants: JRE-Jeunes Restaurateurs
07-02 ´Bredere inzet BAKmunt winst Boemeldonckse economie´
07-02 Colruyt introduceert Spar For You gericht op B2B-klanten
07-02 PLUS supermarkten starten met verkoop brood van gisteren
07-02 Schouten Europe en Grassa gaan zich samen richten op vleesvervangers...
07-02 Trends in het kort | Week 5
07-02 Interpack: Processing & Packaging
07-02 Geen nachthoreca in Breda: `We glijden af naar een slapend, zelfgenoegzaam...
07-02 Candy jaagt droom na met kinderkledingzaak in Sittard: van dàg horeca...
07-02 ProFri pleit bij VWS voor breed gedragen werkgroep overgewicht
07-02 Schouten Europe en Grassa willen vleesvervangers van graseiwit