Inspiratiesessie NAPV: Naar een gezonder voedselaanbod, ook out-of-home

Wat is nodig om het voedselaanbod voor consumptie buitenshuis te verbeteren en hoe kan de Nationale Aanpak Productverbetering (NAPV) daaraan bijdragen? Tijdens de...


06-12 Hoe werken we aan een gezonder voedselaanbod Horeca
05-12 Naar een gezonder voedselaanbod, ook out-of-home Horeca
14-11 Inspiratiesessie: ‘NAPV-criteria in de praktijk’ Culinair
16:35 Jan Smink wint kookwedstrijd ?Le Taittinger? Prix Culinaire
16:35 Restaurantketen uitgelicht: Loetje
16:14 EHM Group presenteert Wouter Dekker Director of Operations
15:40 Zwarte lijst voor wie zich misdraagt in Amersfoortse de horeca wordt...
15:35 Nieuw opgedoken: `n Toeback 4 van Scheldebrouwerij
15:03 Leeg vaatje voor de directie
13:46 Gouden award Beste Congreslocatie gaat naar Koninklijke Jaarbeurs
13:46 Statushouders in Nijmegen krijgen een gratis training in horeca en logistiek
12:55 Weekend vol Ierse muziek in horeca Deventer, Irish Pub Festival terug...
12:35 Ingezonden - Rem op toerisme Ameland?
12:25 HAS-studenten presenteren vernieuwende concepten voor uitdagingen...
12:16 Restaurantketen De Beren start Valentijnscampagne `Proef de Spanning`
12:06 Horeca gaat weer werken met zwarte lijst om overlastgevers te weren
11:46 Maaltijddeliveryservice Taster treedt met Out Fry Nederlandse bezorgmarkt...
11:37 F*ck privacy: 'Horeca voert weer black list voor overlastgevers...
11:34 Niet stagiairs, maar werkgevers moeten dit jaar éxtra hun best doen...
11:29 Frank Streefland winnaar ondernemersprijs Midden-Holland
11:22 Horeca voert nieuw systeem in met zwarte lijst tegen overlastgevers
11:16 Ruimere openingstijden voor horeca tijdens carnaval, niet alle ondernemers...
11:12 Wakker liggen in een wereldstad, waarom hebben burgers zo weinig zeggenschap...