Hoe werken we aan een gezonder voedselaanbod?

De Nationale Aanpak Productverbetering (NAPV) vraagt zich af hoe zij kunnen bijdragen aan een verbetering van het voedselaanbod voor consumptie buitenshuis. Op 28 november had de NAPV een inspiratiesessie georganiseerd genaamd ´NAPV voor out-of-home en kant-en-klaar´ waar een dertigtal praktijkdeskundigen...


06-12 Inspiratiesessie NAPV: Naar een gezonder voedselaanbod, ook out-of-home Culinair
14-11 Inspiratiesessie: ‘NAPV-criteria in de praktijk’ Culinair
05-12 Naar een gezonder voedselaanbod, ook out-of-home Horeca
14:36 Onderzoek mogelijkheden voor grote zaal Berkel-Enschot
14:32 Bierdrinker is terug aan de bar
14:16 Inwoners en bezoekers van Rijswijk kunnen meedenken over horeca- en retailbeleid
14:00 Winnaars Horecaprijzen bekend
13:46 Nederlandse bierbrouwers bereiden zich voor op statiegeld blikjes
13:25 ING signaleert tweedeling binnen de industriële sector
13:16 SVH publiceert kinderboek om horeca te steunen
13:07 Breda houdt poot stijf met nieuw parkeerregime Prinsenbeek: `Verandering...
12:26 Robots de oplossing voor personeelstekorten in de horeca en de zorg?...
12:13 Robots dé oplossing voor personeelstekorten in de horeca en de zorg?
12:05 Denk mee over nieuwe beleid voor horeca en winkels in Rijswijk
11:54 Uniek appartementengebouw met voorzieningenplint bij Wijkplein Warande
11:46 Picnic overtreedt de regels: geen Nederlands etiket op sommige producten
11:11 Site Practice en ZUS winnen prijsvraag Fritz District in München
10:46 Booking.com publiceert lijst met meest gastvrije steden in Nederland
10:46 TikTokker opent nieuwe Italiaanse delicatessenzaak en restaurant in Breda
10:16 Voormalig Michelin-restaurant Cordial in Oss sluit definitief zijn...
10:09 Tweede plek Gastrobar Chez Naghmeh Nijkerk beste restaurant
09:46 Eazie opent eerste vestiging langs de snelweg bij TotalEnergies
09:23 Meiden die Rijden