The Godfather van Harderwijkse horeca doet het licht uit. `Misschien nog eens koken voor tafeltje van tien`

Horeca - ,,We gooien de winkel dicht en gaan druiven plukken." Met die woorden komt er een eind aan het legendarische verhaal van horecaduo Wim en Tina Zwaart als eigenaren van restaurant Ratatouille in Harderwijk.


30-11 Bekend Harderwijks horecaduo stopt na succesvolle jaren met hun restaurant: `Dit is het moment` Horeca
23-11 Nu al perfecte condities voor ijswijn Horeca
17-10 Dit is de top tien van meest gegeten fruit: hoe gezond zijn druiven nou echt Opinie
07-11 "Beperkte hoeveelheid en torenhoge vraag resulteert in hoge prijzen voor seedless druiven" Tuinbouw
18:06 Jeroen van Vliet nieuwe country director CCEP Nederland
17:46 Nieuw bestemmingsplan voor voormalig V&D-gebouw
17:03 Nederlander drinkt zijn biertje weer net zo lief in de kroeg
17:02 Waarom elektrisch rijden beter is, vijf redenen
16:28 5 tips: zo blijf je zelf overeind in drukke gastenperiodes [winactie]
16:07 Digital agency PITCHER uit Den Bosch sluit zich aan bij NOBEARS Group
15:14 Kasteel Engelenburg nu onder de vleugels van EHM Group
15:09 Nederlandse biermarkt terug op niveau na pandemie
15:02 Nieuw grand café in Spaanse sferen aan de Waalkade (zo ziet het eruit)
14:46 Criminaliteits-cijfers over 2022
14:35 Aandeel alcoholvrij en speciaalbier groeit, pils minder populair
14:25 Gebiedspilot plantaardige eiwitten van start in Altena
13:46 Alcoholvrij bier en speciaalbier in de lift in 2022
13:35 Januari: Michelin maakt twee nieuwe namen bekend voor de gids van 2023
13:25 McCain Foods lanceert uniek programma voor regeneratieve landbouw...
13:16 Kasteel Engelenburg in Brummen overgenomen door EHM Group
12:35 Rotterdam Kralingen is een tweede STER rijker
12:17 "Vega biedt nieuwe kansen"
12:16 Galderse Meren in Breda krijgt nieuwe horecagelegenheid