Restaurant kookt zonder afval: zelfs de schubben van de zeebaars worden gebruikt

In de keuken van restaurant Kom Eten in Hoogmale is voedselverspilling een kritisch onderwerp geworden. Zo belangrijk dat het restaurant probeert zo min mogelijk afval te produceren. Van wortel tot lof, van schil tot pit, niks wordt weggegooid. Zo werden de uienschillen voorheen weggegooid. Nu gebruikt...


05-10 Verrassingsmenu in plaats van voedselverspilling: in dit restaurant eten ze de héle vis op (óók de gra Culinair
18:06 Jeroen van Vliet nieuwe country director CCEP Nederland
17:46 Nieuw bestemmingsplan voor voormalig V&D-gebouw
17:03 Nederlander drinkt zijn biertje weer net zo lief in de kroeg
17:02 Waarom elektrisch rijden beter is, vijf redenen
16:28 5 tips: zo blijf je zelf overeind in drukke gastenperiodes [winactie]
16:07 Digital agency PITCHER uit Den Bosch sluit zich aan bij NOBEARS Group
15:14 Kasteel Engelenburg nu onder de vleugels van EHM Group
15:09 Nederlandse biermarkt terug op niveau na pandemie
15:02 Nieuw grand café in Spaanse sferen aan de Waalkade (zo ziet het eruit)
14:46 Criminaliteits-cijfers over 2022
14:35 Aandeel alcoholvrij en speciaalbier groeit, pils minder populair
14:25 Gebiedspilot plantaardige eiwitten van start in Altena
13:46 Alcoholvrij bier en speciaalbier in de lift in 2022
13:35 Januari: Michelin maakt twee nieuwe namen bekend voor de gids van 2023
13:25 McCain Foods lanceert uniek programma voor regeneratieve landbouw...
13:16 Kasteel Engelenburg in Brummen overgenomen door EHM Group
12:35 Rotterdam Kralingen is een tweede STER rijker
12:17 "Vega biedt nieuwe kansen"
12:16 Galderse Meren in Breda krijgt nieuwe horecagelegenheid