Nu al perfecte condities voor ijswijn

Duitsland - In Saksen konden wijnboeren dit weekend al bevroren druiven plukken voor ijswijn. In de nacht van zondag op maandag daalde het kwik naar -7, -8 en in sommige gevallen -9 graden Celsius. Een onverwachts geluksmomentje voor de wijnboeren die hun druiven expres hadden laten...


12-01 IJswijn, een uitstervende delicatesse Horeca
19-10 Een mooie vintage voor late oogsten Culinair
13-01 Wijnboeren Zuid-Australië zien oogst in het water vallen Horeca
06-10 Australische wijnboer laat druiven hangen Horeca
16-02 Saksen-Anhalt ontslaat 18 politiemensen wegens chats Buitenlands nieuws
17:42 Werken in de horeca, software en nog veel meer! Dit zijn de leukste...
17:06 Euro-Toques gaat meerjarig samenwerken met BBB Maastricht
16:47 Tea Public vernieuwt het thee aanbod met speciale espresso-style thee
16:44 Anderhalf miljoen voor aantrekkelijker Statenplein
16:25 Keynotes Food Technology: waarom zou je kiezen
16:09 CRAFT brouwers zeer tevreden over jaarcongres
15:46 Vrije sluitingstijd voor Bunschoter horeca aanstaande
15:25 Innovatie & Duurzaamheid
15:25 Voedselveiligheid
15:25 Ruimte & verwachtingen
15:25 Goed voor je buik
15:25 Nieuw op Food Technology
15:16 Nieuwerkerkse likeuren vallen in de internationale prijzen
15:02 Ecopoon
15:02 Glacette
15:02 De eetbare ijslepels van Ecopoon
15:02 Goedkoop ontbijten in Nijmegen: hier kun je terecht
14:46 Op 2 april kunnen bezoekers biertjes proberen tijdens het Bierkade...
14:25 Eerste statiegeldblikje ingeleverd
14:25 Verwerking & Machines