Indy (18) zegt JA in de Horeca: “Als je op zoek bent naar een tweede thuis, dan moet je hier komen werken"
Horeca - Als 15-jarige jongen begon Indy (18) achter de bar, maar inmiddels heeft hij zich bij Bar Biefstro DAAN opgewerkt tot ‘Maicirc;tre’. “Als Maicirc;tre ben ik naast gastheer ook de supervisor van het bedienend personeel en verantwoordelijk voor de communicatie tussen de bediening en de keuken."...
29-05 VeeKay crasht hard vanaf tweede positie en ziet Indy 500 in tranen eindigen Formule 1 & Autosport
02-05 Hybride werken is gedoemd te mislukken Internet & ICT
30-05 Marcus Ericsson wint Indy 500 Formule 1 & Autosport
06-07 Frustraties over `niet thuis-briefjes` van pakketbezorgers als je wél thuis bent Opmerkelijk
03:06 Horeca niet blij met wervingscampagne GGD: `Zullen moeten knokken...
03:04 Horeca vreest verlies personeel aan GGD: moeilijk opboksen tegen hoge...
08-08 Horeca-uitbater belooft beterschap na supporters `met droge bek` bij PEC Zwolle:
08-08 Nederlandse wijnboeren hopen op een goed wijnjaar
08-08 Vnwp
08-08 Bedrijventerrein Bornsestraat krijgt horecaboot
08-08 FAO signaleert daling wereldvoedselprijzenindex
08-08 SweeTARTS® organiseert het eerste branded `Film Fest on TikTok`
08-08 De bijzondere smaken van `The Ice Cream Project by Anya Hindmarch`
08-08 `n Tip in Daarle sluit zich aan bij Eetwinkel
08-08 De Hongerwinter - Ingrid de Zwarte
08-08 Nobel`s Brood stoot eetwinkel af en gaat zich richten op catering
08-08 Bezoekers Mosselfestival missen de oude opzet van Mosseldag
08-08 Eiersalade kan overal bij. Joods eten in Joods museum
08-08 Nieuw: loaded nacho´s bij themarestaurant Mañana in Toverland (Sevenum)
08-08 Gemeente komt horeca tegemoet
08-08 Tweede Nationale Aardappelrooidag
08-08 Vrees voor minder klanten in de horeca door stijgende inflatie
08-08 Zomer in je glas: Chandon Garden Spritz en waar je hem halen kunt