Robot, QR-code en mental coach helpen bij personeelskrapte in Twentse horeca: `Digitaal bestellen heeft de toekomst`

Horeca - Bestellen we in de toekomst alles in de horeca met de QR-code? Of laat de personeelskrapte zich creatief en sympathieker oplossen? Café-restaurant Sam Sam in Enschede schakelt een mental coach in om zijn medewerkers te houden. Een wokrestaurant laat een robot de afwas ophalen. De vraag...


16-06 Polestar: het leven en voelen van een merk Medianieuws
25-05 Amerikaanse onderzoekers ontwikkelen een robot die kleiner is dan een vlo Wetenschap
20-05 Een baaldag Zo maak jij er het beste van (5 tips van een mental coach) Verdieping & Religie
19:36 Fred Teeven nieuwe voorzitter Nederlandse Brouwers
17:41 Bakken met heesters moeten varkensruggen op Grote Markt vervangen
17:39 Daan (28) zegt JA in de Horeca: ldquo;Ik ben nog geen dag met tegenzin...
17:16 Nieuw analistenrapport zorgt voor harde daling Thuisbezorgd op beurs
17:08 Twentse restaurants zijn Thuisbezorgd spuugzat: `Ze hebben een monopolie,...
17:07 Op zoek naar de smaak van het bier van Rembrandt
16:22 Stapsgewijs verbeteren
16:22 Hoofd- en hartingrediënten
16:16 Achterhoek Kookt verplaatst naar najaar door gebrek aan horecapersoneel
16:07 Opnieuw een Bakker Bart in Rijssen
16:00 Taal: bila, liboza, horeca
15:21 Waar leg je de grens?
15:16 Circa duizend Oekraïense vluchtelingen aan het werk in Gelderland
15:11 Houd je drinktempo hoog op een terras in de zon
15:01 Gewijzigd arbeidsrecht
15:01 Diversiteit
15:01 Gelijkwaardigheid
15:01 Inclusiemarathon
15:01 Inclusiviteit
15:01 Werkvloer