Het landschap proeven met je neus

Horeca - Op 55-jarige leeftijd gooide Sheila Struyck het roer om; ze kwam de ´boardroom´ uit en haalde haar papieren op de Franse gastronomie-opleiding Le Cordon Bleu. Struyck staat als plant forward chef in de restaurantkeuken. Voor Food Inspiration schrijft ze over haar ervaringen in de horeca...


20-04 Druk met ui snijden Culinair
15-06 Troep maken kost geld Culinair
17-05 Hoe word je een change agent binnen de boardroom én daarbuiten Onderneming & ZZP
26-05 Kasper gooide het roer om: als Groente Amsterdammer bezorgt hij groente en fruit Duurzaamheid
20:57 Feest 90 jaar SC Klarenbeek
20:28 Coalitie Schiedam ontvouwt plannen: voorrang bij huurwoningen en minder...
20:27 Steun voor Club Blu die weken dicht moet: `Moet je soms na sluitingstijd...
20:25 Café Pierrot in Emmen dicht. Uitbaters Bert Cremers en Coby Reening...
20:09 Club Blu moet zeker twee weken dicht na zoveelste incident: `Zo`n...
19:36 Out now - Zomernummer van Bier! Magazine
19:01 Lotus Bakeries neemt Britse Peter`s Yard over
19:01 Allerhande
18:57 Soa-stichting waarschuwt in horeca en online voor apenpokkenvirus
18:09 Deborah (30) zegt JA in de Horeca: ldquo;De keuze om terug te keren...
17:21 Studenten presenteren foodinnovaties voor gezonder, duurzamer en socialer...
16:54 Back to The Music zondag van poort tot poort in Huissen…
16:48 Ontwikkeling van het Havenkwartier gaat verder - Contracten met vrijwel...
16:48 Kritiek op overname van horeca in Cacaofabriek met 3 ton lening: `Hoe...
15:48 The Ketchup Project | game changer in de strijd tegen voedselverspilling
15:40 Thijs
15:40 Sap gemaakt van overtollig fruit
14:40 Chacirc;teau Purcari steunt Oekraiuml;ne met Freedom Blend
14:40 Oorlog
14:40 Freedom blend