Hoe lang nog blijft het behelpen?
Horeca - Castricum - Het is nog even doorbijten voor de ondernemers in de horeca, nu ze nog steeds niet meer kunnen bieden dan een ´take away´. Dat geldt ook voor ´t Hof van Kijk-Uit, waar bezoekers op woensdag en vrijdag tot en met zondag van 10.00 tot 17.00...
26-02 Onderzoek: investeren in compacte winkelcentra biedt beste kansen IJmond
16-02 Horeca weer normaal IJmond
16-02 Ondernemersplatform houdt verkiezingsdebat speciaal voor ondernemers in Hof van Twente Hengelo
22:11 "Hersenchirurg kan in twee jaar worden omgeschoold tot ober"
20:57 Kabinet kijkt naar sectoren, sectoren kijken naar kabinet
20:22 Hardinxveld wil meer horeca in Peulenstraat
18:56 Leidse ondernemers achter Goeie Mie gin halen flinke investering binnen
18:08 Klimaatverandering belangrijk thema Fish International 2022
17:41 Onderzoek naar coronaterrassen: `Veruit de meeste Utrechters blij...
17:36 Oproep aan inwoners om mee te denken met het nieuwe evenementenbeleid...
17:13 Zin om te eten terwijl je onbeschoft wordt behandeld? Het kan in Amsterdam
17:05 ME-AT lanceert plantaardige vleesvervangers uit eigen land
17:05 Diageo lanceert nieuw B2B-kennisplatform DIAGEO One
16:47 Royal Spelt start eerste 100% biologische bitterballen- en krokettenfabriek
16:40 Blijf jezelf ontwikkelen met STAP-subsidie!
16:34 Grolsch brouwt bier met thee van LocalTea: Blont met een t(hee)
16:34 Brouwerij Rubbens in Wichelen (B) lanceert Rubbens Blond
16:13 Verdubbeling van het aantal foodtrucks in Nederland de afgelopen vijf...
15:47 Lowlander introduceert het allereerste alcoholvrije craft bier op tap
15:24 Proef de Lente-festival Maximus zaterdag 28 mei
15:05 Platform voor horeca lanceert marktplaats `no waste`
14:43 Stichting Waddencampus Ameland wint prijs en cheque van 2028 euro