Soezen voor covid-afdeling van Zorgbalans, ´Ze zijn nog lekkerder dan van een warme bakker´
Horeca, onderwijs en zorg kwamen woensdag 3 maart geweldig mooi samen. Zo´n honderd soezen gemaakt door leerlingen van De Kloosterkeuken kregen een fantastische bestemming: patiënten en medewerkers van de covid-afdeling van Zorgbalans in Zuiderhout.


01-03 Podcast: Partij 30- over het thema zorg Radio
02-03 Peer van der Helm benoemd tot bijzonder hoogleraar Onderwijs en zorg in het speciaal onderwijs Universiteit
04-03 Gevulde koeken bakken Culinair
25-02 Haarlemse horecabranche begrijpt oproep om terrassen te openen, want met mooi weer zitten de parken vol.... Haarlem
02:26 'Live Aid' voor Horster horeca
01:43 Steunpakket moet horeca redden
00:23 Woensdag 28 april is het zover
21-04 Nieuwe bespreking over versoepelingen tussen kabinet en KHN
21-04 Wandelen en eten op Koningsdag: Foodwalk Zeewolde.
21-04 Horecabedrijven Krimpenerwaard niet erg blij met versoepelingen in hun branche
21-04 Europese dip in bieromzet door lockdown niet snel gecompenseerd
21-04 Versoepelingen voor winkels en horeca in Woerden [video]
21-04 Hertog Jan schenkt bier aan horeca bij heropening, Heineken verrast...
21-04 Gemengde gevoelens bij horeca-ondernemers: ´We mogen met een klein...
21-04 Terrassen mogen open maar het personeel is weg | Omroep Brabant [video]
21-04 Nieuwe kookwedstrijd Slag op de Velden 2021 open voor inschrijving
21-04 Horeca popelt om te beginnen en denkt na over het reserveren
21-04 Horeca Alliantie en KHN in gesprek met ministerie over verdere heropening...
21-04 Opgeluchte horeca ondernemers over versoepelingen voor het terras:...
21-04 Opgeluchte horeca ondernemers over versoepelingen voor het terras:...
21-04 Publiek juicht, maar ondernemershart huilt bij ´halfslachtige opening´...
21-04 Inge van de Ven is trots op haar pas geopende hotel
21-04 Publiek juicht, maar ondernemershart huilt bij `halfslachtige opening`...
21-04 Het café van René mag alleen een terras als de winkel naast hem dicht...