Startende horeca-ondernemers, zoals Rutger de Witte, vallen tussen wal en schip bij uitdelen coronasteun

Horeca - Na zijn studie aan de hotelschool werkte Rutger de Witte (35) jarenlang in de wijnbranche, maar het was zijn droom om voor zichzelf te beginnen. Medio 2019 trok hij de stoute schoenen aan: een wijnbar en restaurant in Amsterdam, dát moest het worden. Hij schreef zich in augustus...


09-12 Starters tussen wal en schip: coronahulp nog eens bekeken Binnenlands nieuws
27-01 Tweede Kamer wil dat nog meer startende ondernemers steun krijgen Crime
15-12 ´Geen maatwerk bij coronasteun, meer ondernemers vallen buiten de boot´ Economie
27-01 `Tweede Kamer wil starters die buiten de boot vallen alsnog coronasteun geven` Carrière & HR
03:05 Telefacts NU volgde sterrenchef Sergio Herman tijdens rampjaar: "Ik heb in 2020...
00:33 VO-raad wil geld om hotels en theaters af te huren voor middelbare...
00:33 Rutte kijkt bij nieuwe verruiming naar horeca en hoger onderwijs
00:33 Zaak tegen dealende hotelportiers van tafel, OM in beroep
00:05 Woonkamers in lockdown – 3
00:02 Hart voor Den Haag: Gedoog opengaan winkels en horeca
24-02 HorecaVrij pleit voor nationale vrije dag op her-openingsdag horeca
24-02 Half uur gratis parkeren voor click & collect
24-02 Hoogleraar: ´Horeca ook in 19e eeuw al aanjager protest´
24-02 Rutte kijkt bij nieuwe verruiming naar hoger onderwijs en horeca
24-02 Het Britse CrepeAffaire wil groeien in Nederland
24-02 Kabinet geeft horeca dreun in het gezicht! Terrassen voorlopig nog niet...
24-02 Limburgse horecaondernemers vrezen groot gebrek aan personeel
24-02 Horecaondernemers tarten Den Haag
24-02 Horeca vreest groot tekort aan personeel
24-02 HorecaVrij pleit voor nationale vrije dag op heropeningsdag horeca
24-02 Haarlemse weekendtip: te gekke online spelshow met live optredens
24-02 Wanhopige vakantiegroeten uit Domburg: `We zien onze omzet zo voorbij...
24-02 Tekort aan personeel in Limburgse horeca
24-02 Zelfstandig werkend kok bij Loev Deventer – fulltime, Bar Bistro...