Drimble

Onno Kleyn Onno Kleyn

Culinair journalist Onno Kleyn en zijn lekkerste recepten en wijnadviezen

 Bronnen: 24 KitchenBeaufoodBeginspirationBodieBoostCulinairCulyDelicious MagazineEet het beterEetnieuwsElle EtenFood InspirationFoodies MagazineFoodnessGood Food LoveIm a FoodieIts a food lifeJamie Magazine BlogKokenKoken BlogKoken met KarinLekkerLekker en SimpelMind Your FeedMunchies | ViceNieuws voor dietistenOkokorecepten.nl dagreceptenPuur SuzanneSimones KitchenSquatcillaVoeding NuVoedingscentrumWijn Blog NotitiesWijnbloggers.nlWijs met Eten

23 februari 2017

11:10
Onno Kleyn
Aangeschoten voor de camera staan en toch de nieuwe standaard zetten voor culinaire televisie, dat deed Keith Floyd (1943-2009). In 1988...
Onno Kleyn

16 februari 2017

16:07
Onno Kleyn
Wat is het jammer dat we het eten van vis aangepraat moeten krijgen met dreigementen. Nou ja, dreigementen verpakt als gezonde aanbevelingen,...
Onno Kleyn

10 februari 2017

09:07
Onno Kleyn
Bij truffels denken veel lekkerbekken aan Frankrijk, maar in de Italiaanse Apennijnen worden er veel meer gevonden. Dat mag je zelf...
Onno Kleyn

9 februari 2017

11:07
Onno Kleyn
Moeilijk vind ik het. Zo bij de koffie, en de rest van de dag, en soms als ik in mijn bedje lig te draaien. Suiker, bedoel ik. Het spul...
Onno Kleyn

2 februari 2017

13:09
Onno Kleyn
Saus, wat hebben we daar toch mee? Waarom was het saus maken vroeger het hoogst bereikbare in het koksvak? Waarom is ketchup populair?...
Onno Kleyn

26 januari 2017

11:11
Onno Kleyn
´Waarom de andijvie eerst voorgekookt? Even roerbakken is toch veel beter?,´ zo reageerden lezers op mijn recept van vorige...
Onno Kleyn

19 januari 2017

12:11
Onno Kleyn
Koken er nog mensen andijvie? Gewoon ouderwets, braaf, snijden, wassen, in de pan ermee en dan uit het water opdienen? O sorry, hij zal wel afgegoten...
Onno Kleyn

12 januari 2017

11:10
Onno Kleyn
Goed, er zijn te veel pluchen ooievaars en krulgegraveerde groene wijnglaasjes en oma´s aardewerken ovenschalen en alle dorpen...
Onno Kleyn

5 januari 2017

10:10
Onno Kleyn
Kent u dat wat de Engelse culinair-historici ´perpetual stew´ hebben gedoopt? Prachtige uitdrukking, vind ik, ´eeuwige...
Onno Kleyn

29 december 2016

10:08
Onno Kleyn
We gaan ingewikkeld doen. Lekker moeilijk. Ja, ik weet ook wel dat ik een paar weken geleden nog op een kerstfestival omstandig heb staan...
Onno Kleyn

22 december 2016

10:08
Onno Kleyn
Spruitjeslucht. Koolgeur. Het is een spreekwoordelijke aanduiding van walging oproepende doorgekooktheid geworden. Mijn moeder kookte...
Onno Kleyn

15 december 2016

11:10
Onno Kleyn
Kippenlevers op deze plek, twee weken geleden. Met zeven eetlepels ketjap manis en mijn opmerking dat er waarschijnlijk geen zout bij hoefde,...
Onno Kleyn
Rode PijlMeer berichten van Onno Kleyn tref je aan op hun homepage http://www.onnokleyn.nl/