Drimble

Koken Koken

Over Koken en alles wat lekker is

 Bronnen: 24 KitchenBeaufoodBeginspirationBodieBoostCulinairCulyDelicious MagazineEet het beterEetnieuwsElle EtenFood InspirationFoodies MagazineFoodnessGood Food LoveIm a FoodieIts a food lifeJamie Magazine BlogKokenKoken BlogLekkerLekker en SimpelMind Your FeedMunchies | ViceNieuws voor dietistenOkokorecepten.nl dagreceptenPuur SuzanneSimones KitchenSquatcillaVoeding NuVoedingscentrumWijn Blog NotitiesWijnbloggers.nlWijs met EtenZestz

2 december 2016

11:56
Koken
Over de liefdesbaby van een onwaarschijnlijk nieuw duo: de Vegetarische Slager en worstgigant Unox. Met een kleine waarschuwing vooraf...
Koken

1 december 2016

10:57
Koken
Het leven is al duur zat, dus komt het als geroepen dat mijn uitgeverij besloten heeft om de nieuwe (vierde) druk van De Vrolijke Tafel...
Koken

30 november 2016

09:57
Koken
In tegenstelling tot de pepernotenkruidnotenproblematiek, is er bij speculaas geen enkele verwarring. Je hebt dunne en dikke en gevulde...
Koken

29 november 2016

09:57
Koken
Ja hoor, je kon erop wachten. Boze mail dat ik ergens kant-en-klare speculaaskruiden in had gebruikt. Want ´ik was toch van het alles...
Koken

28 november 2016

09:59
Koken
Waar een klein land groot in kan zijn. Tulpen, molens, polders, Rembrandt, stroopwafels, you name it. Weet u wat ook vaderlands glorie...
Koken

27 november 2016

12:59
Koken
Hij komt, hij komt! Die lieve, goede Sint, maar in zijn kielzog natuurlijk ook Nationale Antipakjesavond. Weten we het nog? 4 december,...
Koken

25 november 2016

09:59
Koken
Als bakfanaat was het nog lastig kiezen welk recept ik zou nemen uit Bakken met kennis, het boek waar ik het gisteren over had. Al was het maar...
Koken

24 november 2016

09:59
Koken
Dát moet ik hebben, dacht ik toen ik het persbericht van dit boek las. En dat heb ik niet vaak, want ik kom óm in de kookboeken....
Koken

21 november 2016

11:59
Koken
Zelfs ik vond het toch een tikje eng, mijn scheermessendebuut. Ik ben dol op die langwerpige schelpen, gevuld met inkvisachtig botermals...
Koken

18 november 2016

08:59
Koken
Wat nou pietendebat? Er is een veel heikeler kwestie, namelijk die van de pepernoot-die-geen-pepernoot-is-maar-kruidnoot. Let op: Kruidnoten...
Koken

17 november 2016

09:54
Koken
Elke foodblogger heeft ondanks (naar eigen zeggen) triljoenen bezoekers per maand kennelijk toch nog altijd behoefte aan een gewoon...
Koken

16 november 2016

12:54
Koken
2,5 miljoen Nederlanders ontvingen vorige week als cadeautje van de Nationale Postcode Loterij een zakje ´spaghetti bolognese´...
Koken

14 november 2016

09:02
Koken
Rare jongens zijn wij culi´s. We kopen bij de visboer een netje peperdure Italiaanse vongole, om daar onze favoriete vakantiespaghetti...
Koken

12 november 2016

10:01
Koken
Ik ken een culischrijfcollega die gaat briesen zodra het woord ´coquilles´ valt. Coquille betekent in het Frans immers...
Koken

11 november 2016

09:54
Koken
Ja, je lees het goed. Nasi zonder rijst, maar met bloemkool. En nee, dan slaat het woord asi´(= rijst) natuurlijk nergens meer...
Koken
Rode PijlMeer berichten van Koken tref je aan op hun homepage http://koken.blogo.nl