Drimble

Koken Koken

Over Koken en alles wat lekker is

 Bronnen: 24 KitchenBeaufoodBeginspirationBodieBoostCulinairCulyDe Smaak van ItaliëDe Tuin Op TafelDelicious MagazineEet het beterEetnieuwsElle EtenFood InspirationFoodies MagazineFoodnessGezond Eten MagazineGood Food LoveIm a FoodieIts a food lifeJamie Magazine BlogKokenKoken BlogKoken met KarinLekkerLekker en SimpelMind Your FeedMunchies | ViceNieuws voor dietistenOkokorecepten.nl dagreceptenPuur SuzanneSimones KitchenSquatcillaVoeding NuVoedingscentrum

22 augustus 2017

09:58
Koken
Vandaag deel twee van de zomerserie over buitenlandse pakjes & zakjes. Ruim tien jaar geleden verhuisde Zwen Harbers-Thijssen vanwege... Ook op: Koken met Karin
Koken

21 augustus 2017

09:58
Koken
Wat je van ver haalt is lekker. Zeven zomerse weken lang kookte ik in Trouw zonder buitenlandse pakjes & zakjes, op basis van spul... Ook op: Koken met Karin
Koken

18 augustus 2017

12:58
Koken
Of je wilt of niet, ik blijf je de komende tijd bestoken met nieuws van het kookboekenfront. Want mijn nieuwe boek Slim zónder pakjes... Ook op: Koken met Karin
Koken

16 augustus 2017

12:00
Koken
Boekpresentaties zijn doorgaans in de vorm van een borreltje in een boekwinkel of op de uitgeverij. Een lovend praatje van de uitgever,... Ook op: Koken met Karin
Koken

11 augustus 2017

09:58
Koken
De komende 3 weken kun je in Utrecht naar een bijzonder pop-up serviezenmuseum. Initatiefnemer is serviezenverzamelaar Wim Trompert,... Ook op: Koken met Karin
Koken

4 augustus 2017

11:59
Koken
Zomerreces of niet, het gewone leven gaat gewoon door. En mijn spiksplinternieuwe kookboek komt eraan, met rasse schreden! Dus wil ik je niet... Ook op: Koken met Karin
Koken

5 juli 2017

10:58
Koken
Als je me zoekt, ik doe het even rustig aan. Tropenrooster. Dat hadden we vroeger op de middelbare school, en in mijn herinnering had je dan één...
Koken

4 juli 2017

10:58
Koken
Ondanks mijn totale gebrek aan groene vingers doe ik elk jaar weer dapper mijn best op het kweken van groente, fruit en kruiden. Noodgewongen...
Koken

3 juli 2017

09:59
Koken
Als je helemaal opgeslokt wordt door het maakproces van je eigen nieuwe groentekookboek, dan zou je bijna vergeten dat er ook nog hele...
Koken

1 juli 2017

09:59
Koken
Dit pakje staat al zo lang op mijn to-dolijst, dat Honig de vormgeving intussen al twee keer heeft veranderd. Alleen zo te zien niet...
Koken

29 juni 2017

16:00
Koken
Mijn nieuwe kookboek mag naar de drukker! Altijd weer een mijlpaal, in een proces dat sowieso bestaat uit louter hoogtepunten. Tenminste,...
Koken

27 juni 2017

10:01
Koken
Het is een praktisch leesboek en geen kookboek, dat Zin en onzin in de supermarkt waar ik gisteren over schreef, maar er staat wel één...
Koken

26 juni 2017

09:01
Koken
“Ik heb ooit Bertolli´s Kipfilet Toscana gemaakt. De ingrediëntenlijst, langer dan menig sint-verlanglijstje, had me moeten...
Koken

23 juni 2017

09:01
Koken
Deeg over van de hartige taart van gisteren? Want de hoeveelheid deeg in een recept is nooit precies 100% de hoeveelheid die je nodig...
Koken

22 juni 2017

09:58
Koken
Laatst droomde ik van een hartige taart, precies met de ingrediënten die in het echte leven hoognodig op moesten: zoete aardappel,...
Koken
Rode PijlMeer berichten van Koken tref je aan op hun homepage http://koken.blogo.nl