Drimble

Koken Koken

Over Koken en alles wat lekker is

 Bronnen: 24 KitchenBeaufoodBeginspirationBodieBoostCulinairCulyDelicious MagazineEet het beterEetnieuwsElle EtenFood InspirationFoodies MagazineFoodnessGood Food LoveIm a FoodieIts a food lifeJamie Magazine BlogKokenKoken BlogKoken met KarinLekkerLekker en SimpelMind Your FeedMunchies | ViceNieuws voor dietistenOkokorecepten.nl dagreceptenPuur SuzanneSimones KitchenSquatcillaVoeding NuVoedingscentrumWijn Blog NotitiesWijnbloggers.nlWijnwijs

23 juni 2017

09:01
Koken
Deeg over van de hartige taart van gisteren? Want de hoeveelheid deeg in een recept is nooit precies 100% de hoeveelheid die je nodig... Ook op: Koken met Karin
Koken

22 juni 2017

09:58
Koken
Laatst droomde ik van een hartige taart, precies met de ingrediënten die in het echte leven hoognodig op moesten: zoete aardappel,... Ook op: Koken met Karin
Koken

20 juni 2017

09:56
Koken
Ik heb het lekkerste voor het laatst bewaard. Dé reden om naar Luik te willen, culinair gezien dan, zijn natuurlijk de fameuze gehaktballen.... Ook op: Koken met Karin
Koken

19 juni 2017

09:56
Koken
Denk je aan België denk je aan chocola, geef maar toe. Sommige mensen denken bij België aan bier, maar daar heb ik helemaal geen... Ook op: Koken met Karin
Koken

16 juni 2017

09:56
Koken
Nee, Brusselse wafels zijn héél wat anders dan Luikse wafels. Dat kan elke Luikenaar je vertellen. Om te beginnen zijn ze veel steviger... Ook op: Koken met Karin
Koken

15 juni 2017

09:56
Koken
Zelfs als fervent niet-koffiedrinker ontkom je niet aan een café liégeois als je in Luik bent. Een ijskoude versnapering waar de Luikenaren... Ook op: Koken met Karin
Koken

14 juni 2017

09:56
Koken
De Luikse vorm van jenever heet ´pékèt´ (spreek uit: pee-kèt). Waals voor ´pikant´, wat niet verwijst naar... Ook op: Koken met Karin
Koken

13 juni 2017

10:56
Koken
Vorig jaar was ik er op de terugweg van vakantie al eens speciaal gestopt om Luikse gehaktballen te eten, maar nu mocht ik drie hele... Ook op: Koken met Karin
Koken

12 juni 2017

09:56
Koken
Wij Nederlanders zijn dol op het exotische. Hoe ver weg je ook reist, overal stuit je wel op landgenoten. En dat heeft bij-effecten.... Ook op: Koken met Karin
Koken

7 juni 2017

09:59
Koken
De journalistiek is geen vetpot, zoals u wellicht weet. Natuurlijk word ik slapend schathemeltjerijk van mijn kookboeken, maar extra... Ook op: Koken met Karin
Koken

6 juni 2017

10:00
Koken
Een beetje oma zou van heur leven nimmer voorgeschilde aardappelen kopen, maar dat zal wel weer marketing wezen. Ik snap de behoefte... Ook op: Koken met Karin
Koken

2 juni 2017

09:55
Koken
Afgelopen weekend werden in China de Gourmand World Cookbook Awards uitgereikt. U kent ze toch wel, de Oscars van de kookboeken? Dolgelukkig...
Koken

31 mei 2017

09:59
Koken
Je kent dat wel, een avondje thuis op de bank en niks op tv. Na een week met (echt waar) 1 opera, 2 toneelstukken en 1 bioscoopfilm...
Koken

29 mei 2017

09:01
Koken
Vaste prik op de terugweg vanuit Frankrijk: boodschappen doen in de hypermarché. Ik maak niet eens meer een lijstje want ik weet blindelings...
Koken

23 mei 2017

09:01
Koken
Vorige week vond ik in de koelkast ineens een noedelsalade terug van de fotoshoot voor mijn nieuwe kookboek, waar ik gisteren over...
Koken
Rode PijlMeer berichten van Koken tref je aan op hun homepage http://koken.blogo.nl