Drimble

Koken Koken

Over Koken en alles wat lekker is

 Bronnen: 24 KitchenBeaufoodBeginspirationBodieBoostCulinairCulyDelicious MagazineEet het beterEetnieuwsElle EtenFood InspirationFoodies MagazineFoodnessGood Food LoveIm a FoodieIts a food lifeJamie Magazine BlogKokenKoken BlogKoken met KarinLekkerLekker en SimpelMind Your FeedMunchies | ViceNieuws voor dietistenOkokorecepten.nl dagreceptenPuur SuzanneSimones KitchenSquatcillaVoeding NuVoedingscentrumWijn Blog NotitiesWijnbloggers.nlWijs met Eten

27 april 2017

10:00
Koken
Het wil maar niet wennen, Koningsdag. Die datum alleen al. Was het nou 26 of 27 april? Elk jaar moet ik het verdorie opzoeken. 30 april... Ook op: Koken met Karin
Koken

14 april 2017

10:00
Koken
De mens is een slechte zelfkenner. Neem nou zout. 20% van onze landgenoten denkt dat ze te veel zout eten, maar in werkelijkheid is dat 85%.... Ook op: Koken met Karin
Koken

10 april 2017

10:00
Koken
Vijf jaar geleden promoveerde ik van een strook onderaan Trouw naar een heuse eigen pagina in het gloednieuwe zaterdagmagazine ´Tijd´.... Ook op: Koken met Karin
Koken

3 april 2017

09:57
Koken
Koken is een kwestie van uitproberen, experimenteren en zien waar het avontuur toe leidt. Welbeschouwd een stuk spannender dan bungeejumpen... Ook op: Koken met Karin
Koken

28 maart 2017

09:55
Koken
De Boekenweek is bij uitstek hét moment om je even bij te praten over mijn nieuwe kookboek-in-wording. Wááát, nieuw kookboek? Jazeker....
Koken

27 maart 2017

09:55
Koken
Altijd maar weer die boze burgers, wordt u er ook zo moe van? Ik geef toe, ook ik maak me elke week druk om van alles en nog wat. Steeds...
Koken

20 maart 2017

11:00
Koken
Het is maar goed dat ik geen klompen draag want ze zouden om de haverklap breken. Zo is daar ineens Maggi roerbak-carbonara. Met champignons...
Koken

15 maart 2017

10:00
Koken
Ook ik ga me er tegenaan bemoeien: ga stemmen vandaag. En eet meer stemgember. Om met het eerste te beginnen: stemrecht is een groot...
Koken

10 maart 2017

09:01
Koken
´Chinese kool hoort thuis in het rijtje van uit de kluiten gewassen groenten die zelden in één keer opraken,´ zegt Jennifer...
Koken

9 maart 2017

09:02
Koken
Ik ben nooit zo gecharmeerd van onvertaalde Engelse boektitels - spreek je moerstaal potjandorie - maar het kookboek Empty the Fridge...
Koken

8 maart 2017

09:01
Koken
Je raadt nooit wat mij nu is overkomen. Echt nooit. Daarom kan ik het beter maar meteen vertellen: ik ben gevraagd om het gezicht te worden...
Koken

6 maart 2017

14:01
Koken
Ik kom er steeds meer achter dat wij consumenten gewoon graag beduveld willen worden. Zwendel en oplichting is schering en inslag,...
Koken
09:56
Koken
Beter goed gejat dan slecht bedacht, moeten ze bij Queens Vis gedacht hebben. Is ´viscuisine´ intussen een nationaal begrip?...
Koken

1 maart 2017

11:57
Koken
Van kleine dingen kun je heel erg gelukkig worden. Dat is belangrijk om te onthouden in het licht van de huidige wereldproblematiek...
Koken
Rode PijlMeer berichten van Koken tref je aan op hun homepage http://koken.blogo.nl