Drimble

Koken met Karin Koken met Karin

Kleine moeite, groot effect

 Bronnen: 24 KitchenBeaufoodBeginspirationBodieBoostCharlies KitchenCocktailiciousCulyDe Smaak van ItaliëDe Tuin Op TafelDelicious MagazineEat.Run.Love.Eet het beterEetnieuwsElle EtenFitgirl CodeFitgirlsFood InspirationFoodies MagazineFoodnessFrancesca KooktGewoon wat een studentjeGezond Eten MagazineGood Food LoveHandige BaktipsI Love HealthIm a FoodieIts a food lifeJamie Magazine BlogKokenKoken BlogKoken met KarinLady LemonadeLaura’s BakeryLekker

22 november 2017

09:26
Koken met Karin
Gezien de bruuske toename van het aantal mailtjes met ´Heb jij ook een recept voor kruidnootjes/pepernoten/speculaas´ wordt... Ook op: Koken
☆ Koken met Karin

21 november 2017

09:26
Koken met Karin
Nou jaaa zeg, de hamburger komt helemaal niet uit Hamburg! Het is natuurlijk een prachtig iconisch verhaal, dat matrozen uit de Elbestad... Ook op: Koken
☆ Koken met Karin

20 november 2017

09:26
Koken met Karin
De nieuwe Elbphilharmonie heeft Hamburg op de kaart gezet als toeristische trekpleister. Ging men ooit naar Bommel om de brug te zien,... Ook op: Koken
☆ Koken met Karin

17 november 2017

09:29
Koken met Karin
Van de boekpresentatie-annex-mossellunch van het nieuwe Zeeuwse mosselkookboek van Bart van Olphen (zie gisteren) kreeg ik, hoezee,... Ook op: Koken
☆ Koken met Karin

16 november 2017

09:29
Koken met Karin
Of er nu echt een gapende marktbehoefte is voor een mosselkookboek waag ik te betwijfelen, al was het maar omdat wij deze zilte lekkernij... Ook op: Koken
☆ Koken met Karin

15 november 2017

09:29
Koken met Karin
´Hoe bedenk jij nou recepten?´ is een vaak gestelde vraag. Meestal ontstaan die toevallig, door te kijken wat ik nog heb en dat bij elkaar Ook op: Koken
☆ Koken met Karin

14 november 2017

09:29
Koken met Karin
Geen enkele hippe foodblogger in Engeland is veilig voor The Angry Chef. Vooral de healthy types mogen zich verheugen in zijn toorn,... Ook op: Koken
☆ Koken met Karin

13 november 2017

09:26
Koken met Karin
Met één hap ribollita was ik weer terug in Montepulciano, waar ik een dag meeliep in de restaurantkeuken van chefkok Anna Meuzzi.... Ook op: Koken
☆ Koken met Karin

10 november 2017

09:27
Koken met Karin
Het klinkt heel kinderachtig, je eten zoet maken, zoiets als appelmoes-door-de-spruitjes voor lastige koters. Maar het boek Koken met karamel... Ook op: Koken
☆ Koken met Karin

9 november 2017

09:27
Koken met Karin
Karamel, je kunt mij er ´s nachts voor wakker maken. Liefst met een snuf zout erin, want dat is helemaal het summum. We moeten... Ook op: Koken
☆ Koken met Karin

8 november 2017

09:27
Koken met Karin
´Toujours faites simple´ was de lijfspreuk van Escoffier, de legendarische Franse chefkok der chefkoks, beroemd om zijn... Ook op: Koken
☆ Koken met Karin

7 november 2017

09:27
Koken met Karin
Kan een kookboek ook te dik zijn? Nou, een goed kookboek nooit natuurlijk. Toch? Rare vraag? Hij kwam onvermijdelijk bij me op toen... Ook op: Koken
☆ Koken met Karin

6 november 2017

09:25
Koken met Karin
We zijn aan het einde beland van mijn verrukkelijke visvierweekse. De eerstvolgende aflevering doe ik iets vegetarisch met groente,... Ook op: Koken
☆ Koken met Karin

1 november 2017

09:28
Koken met Karin
Ik had geen idee wat ´fateh´ was. Volgens Wikipedia werkelijk van alles, van een Palestijnse politieke groepering tot een Egyptische... Ook op: Koken
☆ Koken met Karin

31 oktober 2017

17:28
Koken met Karin
Nee, ik doe niet aan die onzin. Halloween? Ik vind het maar een raar fenomeen, overgewaaid uit Amerika, terwijl niemand erop zat te wachten.... Ook op: Koken
☆ Koken met Karin
► Meer berichten van Koken met Karin tref je aan op hun homepage http://www.kokenmetkarin.nl