Drimble

Culinette Culinette

Kookt graag met wijn en doet het soms zelfs in het eten!

 Bronnen: 24 KitchenBeaufoodBeginspirationBodieBoostCulinairCulyDelicious MagazineEet het beterEetnieuwsElle EtenFood InspirationFoodies MagazineFoodnessGood Food LoveIm a FoodieIts a food lifeJamie Magazine BlogKokenKoken BlogLekkerLekker en SimpelMind Your FeedMunchies | ViceNieuws voor dietistenOkokorecepten.nl dagreceptenPuur SuzanneSimones KitchenSquatcillaVoeding NuVoedingscentrumWijn Blog NotitiesWijnbloggers.nlWijs met EtenZestz

5 december 2016

14:01
Culinette
Rendang van wat? Inderdaad. Je leest het goed. Rendang van spitskool. En pofferdepoffertjes mensen. Wat was dat lekker. Een heel fijn...
Culinette

1 december 2016

13:01
Culinette
Ja mooi schaaltje hè? Ik heb een grote en twee kleintjes. Eigenlijk moet ik er nog een paar bijkopen want een mens kan nooit genoeg...
Culinette

28 november 2016

15:04
Culinette
De winter is bij uitstek het seizoen dat we aan de kool gaan. Boerenkool, rode kool, zuurkool, spruitjes. Maar kool is meer dan dat....
Culinette

22 november 2016

14:04
Culinette
Heb ik weer. Een recensie schrijven over een boek waar eigenlijk alles al over gezegd is. Het is natuurlijk mijn eigen schuld. Ik had direct...
Culinette

13 november 2016

16:01
Culinette
Schaamteloos reclame maken voor een kookboek en jullie allemaal dringend vragen om vooral dit boek zo snel mogelijk aan te schaffen....
Culinette

1 november 2016

15:01
Culinette
Foto: Gehakte wintersalade uit het boek Vuur & IJs Als er veel kookboeken door je handen gaan dan raak je een beetje gewend aan mooie...
Culinette

29 oktober 2016

11:02
Culinette
Sous vide koken is vacuum verpakt vlees, vis of groente garen in een waterbad waarvan de temperatuur precies is afgestemd op het product....
Culinette

11 oktober 2016

13:00
Culinette
Langzaam maar heel zeker gaan we in de richting van de winter. De vrolijke lichte salades worden vervangen door stoofschotels, stamppotten...
Culinette

3 oktober 2016

11:03
Culinette
We aten zeetong. Je weet wel. Zo´n dikke zeetong even door de bloem met wat peper en zout erdoor en dan bakken in de roomboter....
Culinette

22 september 2016

15:00
Culinette
De kookboeken met soepen, de zogenaamde soepboeken, vliegen je om de oren. Soep is altijd lekker en vaak gezond. Soep kan heel chique...
Culinette

16 september 2016

16:04
Culinette
Zoals ik al in de recensie op Kookboekennieuws zei, je moet wel een beetje kunnen koken als je van plan bent om de gerechten uit het boek...
Culinette

11 september 2016

14:01
Culinette
Het leuke van een opdrachtgever die zelf uitmaakt welke boeken je krijgt om te recenseren is dat je in het bezit komt van boeken die anders...
Culinette

9 september 2016

17:01
Culinette
Klik op het plaatje voor meer informatie In de serie “Recepten uit...” (New York, Venetië, Tokyo) is er nu Recepten uit Istanbul....
Culinette

30 augustus 2016

13:01
Culinette
We beginnen met een recept van Onno Kleyn en wel het Grieks gegrild gehakt met yoghurt tahinsaus. Een belachelijk verslavend recept...
Culinette
Rode PijlMeer berichten van Culinette tref je aan op hun homepage http://www.culinette.nl