Congee is het ideale troosteten, maar wat is het en hoe maak je dat?

Heb jij al eens congee gegeten? Deze hartige Chinese rijstpap staat voor veel liefhebbers bekend als het ideale troosteten vanwege de verwarmende kruiden, hartige bouillon en de crème-achtige textuur. Toch is het maken ervan niet altijd even makkelijk. We helpen je graag op weg.


17-01 Dit is de truc voor de allerbeste congee Culinair
15-04 Paasrecept: hartige briochebroodjes Magazines
24-02 Hartige Pannenkoekjes (Vaker Plantaardig) Culinair
19:11 Kookboek getest: Italiaans geïnspireerde recepten voor de zoetekauw
17:17 Stichting Geldbelangen: ´ABN AMRO biedt te weinig rentecompensatie´
17:11 Een glas water de hele nacht op je nachtkastje laten staan, is dat wel zo fris?
15:40 Het SeniorWeb Vakantie-challenge-boekje
15:34 Consumentenbond zelf in fout bij doorgeven klachten Viaplay
15:17 ´Ik ben allergisch voor walnoten, maar alleen als ik erna ga sporten´
14:46 Els: "Als hardnekkige stilettoweigeraar wens ik 1 ding: dood aan de hoge...
13:11 Gemeentearchief Ameland
13:11 Tijdelijke acquisitiestop voor particuliere archieven en collecties...
12:41 6 x kleurrijke bestemmingen voor op je bucketlist
11:47 Statiegeld op álle wegwerpbekers? ´Nieuwe regelgeving schiet tekort´
10:47 ´Philips laat steken vallen bij vervangen schadelijke apneu-apparaten´
09:21 3 Tips voor Verwenarrangementen zonder sauna
09:11 Zoveel verdient (en spaart) freelance vormgever Rosalie (34) per maand
09:10 Is koffie slecht voor je cholesterol?
08:47 Piekdag door vertrekkende reizigers Schiphol
08:39 Allergenenwaarschuwing Marne Franse Mosterdsaus PLUS
07:46 35 feiten over de overgang die je echt wil lezen
06:44 Raad Gevraagd: "mijn chef geeft mij steeds taken aan het einde van de dag"
06:44 MAX Vandaag puzzel: maak de Grazer Uhrturm in het Oostenrijks Graz...