Drimble

Vlees+ Vlees+

Vakblad over vlees en delicatessen

 Bronnen: AGDAGFAgrifood CapitalAgriHollandAkkerbouw ActueelAkkerwijzerAubergineNetBakkerswereldBakkerswereldBiojournaalBoerderijBoerenbusinessDe LoonwerkerDistrifoodFloraNewsFood HollandFoodlogFoodvisieGroenteNetGroentennieuwsInnofoodLevensmiddelen KrantLLTBLTO | NieuwsMelkveeMelkveebedrijfNetwerk PlattelandNieuwe OogstPaprikanetPigbusiness.nlPluimvee ActueelUw SupermarktVarkensbedrijfVMT

24 april 2017

14:07
Vlees+
Chef-kok Jonathan Zandbergen gaat samenwerken met The Meatlovers. The Meatlovers wil thuiskoks inspireren met goed kwaliteitsvlees... Ook op: EVMIMisset Restaurant
Vlees+

20 april 2017

16:04
Vlees+
De Nederlandse horeca en levensmiddelenindustrie kunnen online delicatessen uit Frankrijk bestellen. Via de site van Gourming komen... Ook op: Vismagazine
Vlees+
16:04
Vlees+
Staatssecretaris Martijn van Dam zette vorige week de Wet veedichte gebieden op het internet. Via het internet kan iedereen reageren....
Vlees+
15:05
Vlees+
Er komt een nieuwe worst op de markt, Ookworst. Deze worst bestaat uit 70 procent Gerwens varkensvlees en 30 procent Nederlandse quinoa....
Vlees+
14:05
Vlees+
VanDrie Group komt met een nieuw vleesconcept: Joviander. Joviander is jong rundvlees van uitsluitend vrouwelijke dieren. Het vlees... Ook op: AGD
Vlees+
10:05
Vlees+
“We moeten toe naar een moreel systeem van dierlijke productie. Dat moet maatschappelijke onrust over de Nederlandse veehouderij...
Vlees+

18 april 2017

17:01
Vlees+
De Nederlandse Voedsel - en Warenautoriteit heeft de erkenning van een Noord-Nederlands pluimveeslachthuis geschorst. Omdat het slachthuis...
Vlees+

14 april 2017

14:01
Vlees+
Vion, de grootste slachterij van Nederland, maakte twee filmpjes om te tonen wat er in een slachthuis gebeurd. Eén over de slacht...
Vlees+
13:01
Vlees+
Staatssecretaris van Economische Zaken Martijn van Dam maakte in een brief aan de Kamer bekend dat vleesveehouders geen koeien hoeven...
Vlees+

13 april 2017

11:01
Vlees+
Nog één ding hadden de kandidaten van het RTL4-programma Van Slager Tot Chef tegoed: een workshop bij Verstegen Spices & Sauces....
Vlees+

11 april 2017

16:01
Vlees+
Het BBQ-seizoen is gestart. Vrijdag 7 april was het voor het eerst B-Day. Voorafgaand aan de openingsparty bij Harlem BBQ werden onderzoeksresultaten...
Vlees+
10:01
Vlees+
De Bredase vleeshandelaar Jan F. is deze week in Spanje opgepakt vanwege een onderzoek naar illegale handel in paardenvlees. Volgens...
Vlees+

10 april 2017

14:01
Vlees+
Vleesverwerker Vion heeft bekendgemaakt zijn resultaat in 2016 opnieuw te hebben verbeterd. Het bedrijf behaalde een nettowinst van € 31 miljoen...
Vlees+
13:01
Vlees+
Bij de Verpakkingsbeurs Empack in Den Bosch op 5 en 6 april hielden veel exposanten zich nog rustig met innovaties en nieuwe producten.... Ook op: Vismagazine
Vlees+

7 april 2017

15:03
Vlees+
Weidenaar bestaat 90 jaar. In 1927 opende de familie Weidenaar een dorpsslagerij in Niawier. Inmiddels is de derde generatie actief...
Vlees+
Rode PijlMeer berichten van Vlees+ tref je aan op hun homepage http://www.vleesplus.nl