Overzicht achterzijde (Wageningen)

Oude foto of video van een werk van Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed uit de collectie van CARARE over Wageningen (2011).

informatie alleen over wageningen
Plaatsen in deze gemeente Wageningen
Terug naar112 gemeente Wageningen112 regio De Vallei112 provincie Gelderland112 Nederland

  De informatie op deze pagina komt van het nationaal P2000-systeem welke gebruik wordt voor 112-meldingen. Het P2000-netwerk wordt door hulpdiensten zoals ambulance, brandweer en politie gebruikt in geval van incidenten of overige situaties waar hun aanwezigheid gewenst is. De (korte) berichten bevatten meestal informatie over de locatie, het soort incident, de prioriteit en de gealarmeerde eenheden. De informatie die (openbaar) doorgegeven wordt via een P2000-melding verschilt per veiligheidsregio.

   Foto over Wageningen

   Overzicht achterzijde (2011)

   Maker: Sergé Technau
   Bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed
   Gemaakt op: 5 september 2011
   Plaatsindicatie: Hesselink van Suchtelenweg 4, Wageningen, 6703 CT, Wageningen, Gelderland, Nederland

   Andere items met dezelfde titel (totaal 2):

   Navigeer verder:

   Plaatsen in deze gemeente Wageningen
   Terug naarCultuur gemeente WageningenCultuur regio De ValleiCultuur provincie GelderlandCultuur Nederland

    Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het open data project van Europeana. Europeana is ontstaan in 2005, met de bedoeling een virtuele Europese bibliotheek te creëren om Europa's cultureel en wetenschappelijk erfgoed voor iedereen toegankelijk te maken. Door middel van slimme zoekopdrachten probeert Drimble relevante informatie hieruit te halen. We kunnen echter niet garanderen dat alle informatie ook daadwerkelijk betrekking heeft op de plaats, gemeente of regio. Daarvoor is de data in sommige gevallen helaas nog ontoereikend.

     Gemeenten in de regio De Vallei:

     Regio's in de provincie Gelderland: