Drimble

Lijsttrekker Joop den Uyl met PvdA-verkiezingscaravaan op toernee in Rijnmond, bij aankomst in Rozenburg...

Oude foto of video van een werk van Fotocollectie Anefo uit de collectie van Beeldbank Nationaal Archief over Rozenburg (1981).

informatie alleen over rozenburg

Foto over Rozenburg

Lijsttrekker Joop den Uyl met PvdA-verkiezingscaravaan op toernee in Rijnmond, bij aankomst in Rozenburg door enkele demonstranten opgewacht (1981)

Maker: Rob C. Croes (Anefo)
Bron: Fotocollectie Anefo
Gemaakt op: 23 april 1981

Lijsttrekker Joop den Uyl met PvdA-verkiezingscaravaan op toernee in Rijnmond, bij aankomst in Rozenburg door enkele demonstranten opgewacht

Nationaal Archief, 2.24.01.05, 931-4462, licentie CC-BY-SA

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Botlek Europoort Hoek van Holland Maasvlakte Pernis Rotterdam Rotterdam Rozenburg Vondelingenplaat
Terug naarCultuur gemeente RotterdamCultuur regio RotterdamCultuur provincie Zuid-HollandCultuur Nederland

    Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het open data project van Europeana. Europeana is ontstaan in 2005, met de bedoeling een virtuele Europese bibliotheek te creëren om Europa's cultureel en wetenschappelijk erfgoed voor iedereen toegankelijk te maken. Door middel van slimme zoekopdrachten probeert Drimble relevante informatie hieruit te halen. We kunnen echter niet garanderen dat alle informatie ook daadwerkelijk betrekking heeft op de plaats, gemeente of regio. Daarvoor is de data in sommige gevallen helaas nog ontoereikend.

      Gemeenten in de regio Rotterdam:

      Regio's in de provincie Zuid-Holland: