Drimble

Cultuur in Heerhugowaard | Rijksmuseum

Oude foto's en oude video's van collectiestukken over Heerhugowaard (Noord-Holland) zoals deze voorkomen in diverse cultuurdatabanken.

informatie alleen over heerhugowaard

Overzicht stukken uit de cultuurcollectie in of over Heerhugowaard

Hieronder staan digitale representaties van collectiestukken over Heerhugowaard. Steeds meer instellingen (musea, archieven, erfgoedinstellingen, theatergezelschappen, bibliotheken, etc.) maken informatie digitaal beschikbaar. Op deze manier kan iedereen deze waardevolle informatie op een laagdrempelige wijze inzien. Drimble neemt deze informatie over en zet het op de juiste (of beter: de juist mogelijke) plek. Wanneer er meer stukken beschikbaar komen, dan zullen wij deze hier toevoegen.

BronnenAlle collecties

Cultuur in Heerhugowaard | Rijksmuseum

FotoOmschrijving

Caerte Van De Heer-Huygen-Waert, Met De Omliggende Dorpen En Huysen, Soo Die Tegenwoordich Bedijckt Ende Afgegraven Is ... (1631)

Locatie: Heerhugowaard
Auteur: RM0001.PEOPLE.54
Collectie: Rijksmuseum
Uit het jaar 1631

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Heerhugowaard
Terug naarCultuur gemeente HeerhugowaardCultuur regio AlkmaarCultuur provincie Noord-HollandCultuur Nederland

    Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het open data project van Europeana. Europeana is ontstaan in 2005, met de bedoeling een virtuele Europese bibliotheek te creëren om Europa's cultureel en wetenschappelijk erfgoed voor iedereen toegankelijk te maken. Door middel van slimme zoekopdrachten probeert Drimble relevante informatie hieruit te halen. We kunnen echter niet garanderen dat alle informatie ook daadwerkelijk betrekking heeft op de plaats, gemeente of regio. Daarvoor is de data in sommige gevallen helaas nog ontoereikend.

      Gemeenten in de regio Alkmaar:

      Regio's in de provincie Noord-Holland: