Drimble

Behangsel (Blokzijl)

Oude foto of video van een werk van Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed uit de collectie van CARARE over Blokzijl (2000).

informatie alleen over blokzijl

Foto over Blokzijl

Behangsel (2000)

Maker: IJ.Th. Heins
Bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed
Gemaakt op: 19 september 2000
Plaatsindicatie: RIETVINK 6, Blokzijl, Brederwiede, Overijssel, Nederland

Behangsel

Interieur kamer, wand met beschilderd behangsel, na de restauratie

Andere items met dezelfde titel (totaal 3):

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Baars Basse Belt-Schutsloot Blankenham Blokzijl De Bult De Pol Eesveen Giethoorn IJsselham Kalenberg Kallenkote Kuinre Marijenkampen Nederland Oldemarkt Onna Ossenzijl Paasloo Scheerwolde Sint Jansklooster Steenwijk Steenwijkerwold Tuk Vollenhove Wanneperveen Wetering Willemsoord Witte Paarden Zuidveen
Terug naarCultuur gemeente SteenwijkerlandCultuur regio KampenCultuur provincie OverijsselCultuur Nederland

    Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het open data project van Europeana. Europeana is ontstaan in 2005, met de bedoeling een virtuele Europese bibliotheek te creëren om Europa's cultureel en wetenschappelijk erfgoed voor iedereen toegankelijk te maken. Door middel van slimme zoekopdrachten probeert Drimble relevante informatie hieruit te halen. We kunnen echter niet garanderen dat alle informatie ook daadwerkelijk betrekking heeft op de plaats, gemeente of regio. Daarvoor is de data in sommige gevallen helaas nog ontoereikend.

      Gemeenten in de regio Kampen:

      Regio's in de provincie Overijssel: