Drimble

Uitnodiging 2e Informatiebijeenkomst Oever- en kadeproject Griene Dyk De Potten Potskar, fase 2 (Waterschap Wetterskip Frijslan)

Overig gepubliceerd door de Waterschap Wetterskip Frijslan op 25 juni 2014

Inhoud Overig:

Uitnodiging 2e Informatiebijeenkomst Oever- en kadeproject Griene Dyk De Potten Potskar, fase 2

Het dagelijks bestuur van Wetterskip Fryslân nodigt u uit voor de:

2e Informatiebijeenkomst Oever- en kadeproject Griene Dyk De Potten Potskar, fase 2

wo 2 juli 2014 | 20.00 uur | RCN De Potten, Offingawier

Wetterskip Fryslân houdt woensdag 2 juli om 20.00 uur in RCN De Potten, Potten 2-38 te Offingawier een informatieavond voor het Oever- en kadeproject Griene Dyk De Potten Potskar, fase 2. Belangstellenden zijn van harte welkom.

Fase 2 betreft het deel Griene Dyk tussen de Mardyk en de Paviljoenwei waarbij tevens de inrichting van het Potskar (gebied buiten de kade) wordt meegenomen. Het gaat hierbij om het versterken van de kade en het verbeteren van de natuur- en recreatiewaarden. Wetterskip Fryslân presenteert onder meer de uitkomsten van de varianten voor de kadeverbetering (Griene Dyk) en voor de inrichting van het Potskar.

Het project wordt in samenwerking met de provincie Fryslân, de gemeente Súdwest Fryslân, Staatsbosbeheer en de Vogelbeschermingswacht Sneek uitgevoerd. Wetterskip Fryslân is opdrachtgever en aanspreekpunt voor het project.

Wij horen graag uw mening

Als gebruiker van het gebied en direct belanghebbende willen wij graag uw mening en ideeën horen over de plannen.

Meer weten?

Op www.wetterskipfryslan.nl/depotten2 vindt u meer informatie over dit oever- en kadeproject en over de inhoud van de informatieavond.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met André Seinstra van Wetterskip Fryslân via tel. 058-292 2222, e-mail: aseinstra@wetterskipfryslan.nl.


Klik hier om dit bericht bij de officiële instantie te lezen.


DatumBetreftOnderwerp

    Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het open data project van de Nederlandse overheid. Het doel van dit project is om zoveel mogelijk publieke informatie te ontsluiten. Drimble is afhankelijk voor de correctheid van deze informatie van derde partijen. De informatie op deze pagina kan daarom gedateerd of inmiddels ongeldig zijn. Raadpleeg daarom altijd de lokale overheidsinstantie bij toepassing van de gegevens.