Drimble

Evenementen in Nieuw Vennep

Hieronder staan de evenementen gehouden in Nieuw Vennep. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over nieuw vennep

Evenementen in Nieuw Vennep

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Haarlemmermeer staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Haarlemmermeer. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Nieuw Vennep

FotoEvenementPlaats
Nieuw VennepSnuffelmarkt Nieuw Vennep
Locatie: Van Zantenhal
Wanneer: Op 18 maart 2018

Leuke dingen, gekke dingen, kostbare en handige dingen. Zomaar of voor de heb. Honderd kramen. (lees verder)

Nieuw VennepGrote Hobby- en Creamarkt
Locatie: Van Zantenhal
Wanneer: Op 17 maart 2018

Op zaterdag 17 maart 2018 wordt in de Van Zantenhal te Nieuw-Vennep weer de grote Hobby- en Crea Markt georganiseerd. Deze keer is de zaal... (lees verder)

Nieuw VennepSnuffelmarkt Nieuw Vennep
Locatie: van Zantenhal
Wanneer: Op 4 februari 2018

De van Zantenhal bomvol 2e hands spullen! (lees verder)

Nieuw VennepBraderie Winkelcentrum Getsewoud
Locatie: Winkelcentrum Getsewoud in Nieuw-Vennep
Wanneer: Op 15 april 2015

De braderie is een jaarlijkse traditie in het winkelcentrum Getsewoud en ook dit jaar zijn we druk bezig geweest er wat moois van te maken.... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Aalsmeerderbrug Abbenes Badhoevedorp Beinsdorp Boesingheliede Buitenkaag Burgerveen Cruquius Hoofddorp Leimuiderbrug Lijnden Lisserbroek Luchthaven Schiphol Nieuw Vennep Oude Meer Rijsenhout Rozenburg (NH) Schiphol-Rijk Vijfhuizen Weteringbrug Zwaanshoek Zwanenburg
Terug naarEvenementen gemeente HaarlemmermeerEvenementen regio HaarlemmermeerEvenementen provincie Noord-HollandEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Haarlemmermeer:

Regio's in de provincie Noord-Holland: