Drimble

Evenementen in Millingen aan de Rijn

Hieronder staan de evenementen gehouden in Millingen aan de Rijn. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over millingen aan de rijn

Evenementen in Millingen aan de Rijn

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Berg en Dal staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Berg en Dal. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Millingen aan de Rijn

FotoEvenementPlaats
Millingen aan de RijnMaak je eigen website met Wordpress
Locatie: Millingen aan de Rijn
Wanneer: Tot en met 8 juli 2016

Korte cursus ?Website maken met Wordpress? Op vrijdag 17 juni start in Millingen aan de Rijn een korte cursus ?Website maken met... (lees verder)

Millingen aan de RijnHistorisch Vervoer
Locatie: Aankomst: Centrum Millingen aan de Rijn
Wanneer: Op 5 juli 2015

In 1988 startte het 1e Millings Oldtimer en Klassieker Treffen (MOKT) te Millingen a/d Rijn.í‚ In de stromende regen toonden 38... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Berg en Dal Erlecom Groesbeek Heilig Landstichting Kekerdom Leuth Millingen aan de Rijn Ooij Persingen Ubbergen
Terug naarEvenementen gemeente Berg en DalEvenementen regio NijmegenEvenementen provincie GelderlandEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Nijmegen:

Regio's in de provincie Gelderland: