Drimble

Evenementen in Krimpen aan den IJssel

Hieronder staan de evenementen gehouden in Krimpen aan den IJssel. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over krimpen aan den ijssel

Evenementen in Krimpen aan den IJssel

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Krimpen aan den IJssel staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Krimpen aan den IJssel. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Krimpen aan den IJssel

FotoEvenementPlaats
Krimpen aan den IJsselBijzondere tentoonstelling Vogelvereniging
Locatie: Clubgebouw Vogelvereniging
Wanneer: Tot en met 18 november 2017

Op vrijdag 17 November van 20:00 -22:00 uur en zaterdag 18 November van 10:00-16:00 uur is de bijzondere vogeltentoonstelling van... (lees verder)

Krimpen aan den IJsselOpen dag Brandweer Krimpen aan den IJssel
Locatie: Nieuwe Tiendweg 19 (Deerenbergkazerne Krimpen a/d IJssel)
Wanneer: Op 9 september 2017

Altijd al willen weten wat brandweermannen en ?vrouwen allemaal doen? Zaterdag 9 september organiseert Brandweer Krimpen aan den IJssel... (lees verder)

Krimpen aan den IJsselOH LA LA CHOCOLA
Locatie: Streekmuseum Krimpenerwaard
Wanneer: Tot en met 22 februari 2015

Wie houdt er niet van chocola. Liefhebbers van chocolade kunnen hun hart ophalen op deze tentoonstelling waar de vele aspecten van cacao en... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Krimpen aan den IJssel
Terug naarEvenementen gemeente Krimpen aan den IJsselEvenementen regio Rijnmond OostEvenementen provincie Zuid-HollandEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Rijnmond Oost:

Regio's in de provincie Zuid-Holland: