Drimble

Evenementen in Capelle aan den IJssel

Hieronder staan de evenementen gehouden in Capelle aan den IJssel. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over capelle aan den ijssel

Evenementen in Capelle aan den IJssel

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Capelle aan den IJssel staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Capelle aan den IJssel. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Capelle aan den IJssel

FotoEvenementPlaats
Capelle aan den IJsselCursus mediteren
Locatie: Gebouw Welzijn XL
Wanneer: Tot en met 24 juli 2018

Leren mediteren d.m.v. een geleide meditatie is een fijne vorm van mediteren waarbij je niet hoeft na te denken over wat je moet doen of... (lees verder)

Capelle aan den IJsselOpen avond
Locatie: Welzijn XL
Wanneer: Op 15 juni 2018

Ben je benieuwd hoe je lichaam zichzelf kan genezen? Kom dan naar de open avond en maak kennis met onze manier van werken. Eveline van Dijk... (lees verder)

Capelle aan den IJsselLiefde, Familie en Vrienden
Locatie: Subudhuis
Wanneer: Op 13 juni 2018

Liefde, familie en Vrienden Allemaal hebben we met die drie te maken, toch kunnen we er maar eentje echt kiezen, de andere twee krijg je... (lees verder)

Capelle aan den IJsselParcival
Locatie: Spoorlaan 4, Capelle aan den IJssel
Wanneer: Op 12 juni 2018

Het graalverhaal van Wolfram von Eschenbach (1210) is één van de grootste Keltische cultuurschatten van de Middeleeuwen. Troubadours... (lees verder)

Capelle aan den IJsselZomers Pianoconcert
Locatie: Isala Theater
Wanneer: Op 3 juni 2018

Julia Achkinazy en Bernhard Touwen begonnen in 2013 als pianoduo met een programma rond de prachtige Fantasie in f-moll van Franz Schubert... (lees verder)

Capelle aan den IJsselVan Angst naar Kracht / met Remco Sas
Locatie: Subudhuis
Wanneer: Op 30 mei 2018

Angst is voor iets dat nog niet gebeurd is. Het kan gebaseerd zijn op vroegere ervaringen, op de ideeën die Hollywood in ons gezaaid... (lees verder)

Capelle aan den IJsselDe Bruiloft van sir Gawain en Lady Ragnell
Locatie: Spoorlaan 4, Capelle aan den IJssel
Wanneer: Op 8 mei 2018

Lady Ragnell is een afzichtelijke vrouw, maar zij is de enige die het antwoord op het raadsel weet waar Koning Arthur wanhopig naar op zoek... (lees verder)

Capelle aan den IJsselDe spirituele symboliek van Arthur en de ronde tafelridders
Locatie: Spoorlaan 4, Capelle aan den IJssel
Wanneer: Op 10 april 2018

De sagen rond koning Arthur behoren tot de bekendste verhalen van de Kelten. Oude spirituele waarheden werden in die tijd via verhalen en... (lees verder)

Capelle aan den IJsselSinterklaas intocht Capelle aan den IJssel 2017
Locatie: Vuykpark
Wanneer: Op 18 november 2017

Hij komt, hij komt... Op zaterdag 18 november 2017 komt de stoomboot met daarop natuurlijk Sinterklaas rond 10.00 uur weer bij het Vuykpark... (lees verder)

Capelle aan den IJsselThe Lemming
Locatie: Buurthuis `t Klavier (Gong 4)
Wanneer: Op 21 mei 2017

De veel besproken, nog steeds tot de verbeelding sprekende band The Lemming, met hun eeuwig jonge leden, plannen een nieuw concert. Het is... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Capelle aan den IJssel
Terug naarEvenementen gemeente Capelle aan den IJsselEvenementen regio Rijnmond OostEvenementen provincie Zuid-HollandEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Rijnmond Oost:

Regio's in de provincie Zuid-Holland: