Drimble

Evenementen in Bergen op Zoom

Hieronder staan de evenementen gehouden in Bergen op Zoom. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over bergen op zoom

Evenementen in Bergen op Zoom

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Bergen op Zoom staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Bergen op Zoom. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Bergen op Zoom

FotoEvenementPlaats
Bergen op ZoomTrappen tegen bladeren (tijdens een filowandeling)
Locatie: Stayokay BoZ
Wanneer: Op 24 oktober 2018

Jippie, het is herfst! Wat is mooier dan dat te vieren waar bladeren voor het mooiste kleurentapijt zorgen? Dus in het bos is waar u moet... (lees verder)

Bergen op ZoomTrappen tegen bladeren (tijdens een filowandeling)
Locatie: Stayokay BoZ
Wanneer: Op 19 oktober 2018

Was dat niet supergenieten? Als kind tegen dode bladeren aan trappen! En het kan weer. Zonder dat u daar iets of iemand mee schade... (lees verder)

Bergen op ZoomTrappen tegen bladeren (tijdens een filowandeling)
Locatie: Stayokay BoZ
Wanneer: Op 23 september 2018

Was dat niet super genieten? Als kind tegen dode bladeren aan trappen! En het kan weer. Zonder dat u daar iets of iemand mee schade... (lees verder)

Bergen op ZoomDag van het Landschap - Markiezaat
Locatie: Bezoekerscentrum De Kraaijenberg
Wanneer: Op 2 april 2018

Traditiegetrouw organiseren Brabants Landschap en IVN op Tweede Paasdag, maandag 2 april, gratis wandelexcursies in diverse natuurgebieden.... (lees verder)

Bergen op ZoomKerstmarkt Bergen op Zoom 2017
Locatie: Steenbergsestraat
Wanneer: Tot en met 17 december 2017

Winterfoor Bergen op zoom....een gezellig kerstmarkt in het centrum.   Voor meer informatie zie website.   (lees verder)

Bergen op ZoomSnterklaas intocht Bergen op Zoom 2017
Locatie: Loswal Theodorushave
Wanneer: Op 18 november 2017

Zaterdag 18 november 13.00 uur - Aanvang programma Loswal, Theodorushaven 13.30 uur - Aankomst Pakjesboot 11 14.00 uur - Vertrek intocht... (lees verder)

Bergen op ZoomWijnSpijs Wandeling Bergen op Zoom
Locatie: Bergen op Zoom
Wanneer: Op 7 mei 2017

Hang de vlag maar uit! Er is een WijnSpijs Wandeling in Bergen op Zoom! Maar liefst 6 van de allerleukste en originele restaurants staan op... (lees verder)

Bergen op ZoomDag van het Landschap
Locatie: Mattemburgh
Wanneer: Op 17 april 2017

Wandel mee met de boswachterBrabants Landschap en IVN organiseren op Tweede Paasdag, maandag 17 april, gratis wandelexcursies in elf... (lees verder)

Bergen op ZoomThe Fureys
Locatie: Theater De Maagd
Wanneer: Op 3 november 2016

Een beetje folk liefhebber heeft wel enkele cd?s van deze zeer muzikale mannen in hun kast staan ze hebben n.l. 54 CD?s gemaakt,... (lees verder)

Bergen op ZoomKrabbenfoor Bergen op Zoom
Locatie: Grote Markt, Bergen op Zoom
Wanneer: Tot en met 30 juli 2016

De Krabbenfoor van 28 tot en met 30 juli 2016 in Bergen op Zoom wordt weer swingend dit jaar. Deze 50e editie staat voornamelijk in het... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Bergen op Zoom Halsteren Lepelstraat
Terug naarEvenementen gemeente Bergen op ZoomEvenementen regio RoosendaalEvenementen provincie Noord-BrabantEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Roosendaal:

Regio's in de provincie Noord-Brabant: