Drimble

Tweedehands Tienhoven aan de Lek

Overzicht van de laatste aangeboden en gevraagde producten en diensten in Tienhoven aan de Lek. Kom erachter wat de buurt zoal aanbiedt en vindt de beste aanbiedingen en koopjes.

informatie alleen over tienhoven aan de lek

Overzicht recente advertenties in Tienhoven aan de Lek

Hieronder staan de recent geplaatste advertenties uit Tienhoven aan de Lek. We krijgen deze informatie aangeleverd door Speurders, de grootste website van Nederland waar je geheel gratis advertenties kunt plaatsen. Voor het plaatsen van een advertentie, verwijzen we je graag door naar de website van Speurders. Op regio-niveau kan ook geselecteerd worden per categorie.

Tweedehands Tienhoven aan de Lek

FotoProduct of dienstPrijs
€ 325Rubberboot 300 Airdeck gebruikt

• Aangeboden in: Tienhoven aan de Lek
• Geplaatst: 15-03, 18:07
• Categorie: Watersport en Boten | Rubberboten

Rubberboot 300x150 cm te koop wegens aanschaf grotere boot. Airdeck met 2 houten planken voor de stijfheid van de bodem en opblaasbare V-Kiel voor goede vaareigenschappen, 3 apart opblaasbare compartimenten. Boot heeft een vakkundig gerepareerde plakker in de bodem, spiegel is verstevigd. Het gaat om een gebruikte boot met een aantal gebruikssporen. Boot is absoluut waterdicht en (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Ameide Everdingen Hagestein Hei en Boeicop Hoef en Haag Kedichem Leerbroek Leerdam Lexmond Meerkerk Nieuwland Oosterwijk Ossenwaard Schoonrewoerd Tienhoven aan de Lek Vianen Zijderveld
Terug naarTweedehands gemeente VijfheerenlandenTweedehands regio LekstroomTweedehands provincie UtrechtTweedehands Nederland

Gemeenten in de regio Lekstroom:

Regio's in de provincie Utrecht: