Drimble

Tweedehands 't Waar

Overzicht van de laatste aangeboden en gevraagde producten en diensten in 't Waar. Kom erachter wat de buurt zoal aanbiedt en vindt de beste aanbiedingen en koopjes.

informatie alleen over 't waar

Overzicht recente advertenties in 't Waar

Hieronder staan de recent geplaatste advertenties uit 't Waar. We krijgen deze informatie aangeleverd door Speurders, de grootste website van Nederland waar je geheel gratis advertenties kunt plaatsen. Voor het plaatsen van een advertentie, verwijzen we je graag door naar de website van Speurders. Op regio-niveau kan ook geselecteerd worden per categorie.

Tweedehands 't Waar

FotoProduct of dienstPrijs
€ 2.750Goed onderhouden volkswagen golf 5

• Aangeboden in: 't Waar
• Geplaatst: 14-09, 13:14
• Categorie: Auto`s | Volkswagen

Golf 5 tdi van 2005 met 280xxx km waarvan ik de laatste 80000 er mee heb gereden Zit net een nieuwe apk op de tweede keer dat er bij mij een apk is opgekomen en komt er altijd probleemloos door verder rijd remt en schakelt goed Auto is getuned bij tachoteam in venlo voor 1000 euro vijf maand terug Als u intresse heeft hoor ik graag van u en kan ik u foto`s sturen Via mail of whatsapp (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente 't Waar Bad Nieuweschans Beerta Blauwestad Drieborg Finsterwolde Heiligerlee Midwolda Nieuw-Beerta Nieuw-Scheemda Nieuwolda Oostwold Oudezijl Scheemda Westerlee Winschoten
Terug naarTweedehands gemeente OldambtTweedehands regio WinschotenTweedehands provincie GroningenTweedehands Nederland

Gemeenten in de regio Winschoten:

Regio's in de provincie Groningen: