Drimble

Tweedehands Luinjeberd

Overzicht van de laatste aangeboden en gevraagde producten en diensten in Luinjeberd. Kom erachter wat de buurt zoal aanbiedt en vindt de beste aanbiedingen en koopjes.

informatie alleen over luinjeberd

Overzicht recente advertenties in Luinjeberd

Hieronder staan de recent geplaatste advertenties uit Luinjeberd. We krijgen deze informatie aangeleverd door Speurders, de grootste website van Nederland waar je geheel gratis advertenties kunt plaatsen. Voor het plaatsen van een advertentie, verwijzen we je graag door naar de website van Speurders. Op regio-niveau kan ook geselecteerd worden per categorie.

Tweedehands Luinjeberd

FotoProduct of dienstPrijs
€ 150Zeiljachtverhuur en Instructie Makkum

• Aangeboden in: Luinjeberd
• Geplaatst: 19-01, 23:23
• Categorie: Watersport en Boten | Botenverhuur en vakanties

Er is overal stahoogte in de boot. Kuipbanken, brugdek en kajuit, zijn met teak betimmert, teakhouten stootrand 5 cm dik. De bekleding lichtblauw dit jaar 2013 geheel vernieuwd. Een klok- Een barometer- Een nieuw twee pits gastoestel. Gasfles in bun, er is een hete luchtkachel aanwezig. De keuken en het toilet zijn voorzien van koud stromend water. Radio CD speler met USB ni (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Akkrum Bontebok De Knipe Gersloot Haskerdijken Heerenveen Hoornsterzwaag Jubbega Katlijk Luinjeberd Mildam Nes (Heerenveen) Nieuwebrug Nieuwehorne Nieuweschoot Oldeboorn Oranjewoud Oudehorne Oudeschoot Terband Tjalleberd
Terug naarTweedehands gemeente HeerenveenTweedehands regio HeerenveenTweedehands provincie FrieslandTweedehands Nederland

Gemeenten in de regio Heerenveen:

Regio's in de provincie Friesland: