Drimble

Tweedehands Hoedekenskerke

Overzicht van de laatste aangeboden en gevraagde producten en diensten in Hoedekenskerke. Kom erachter wat de buurt zoal aanbiedt en vindt de beste aanbiedingen en koopjes.

informatie alleen over hoedekenskerke

Overzicht recente advertenties in Hoedekenskerke

Hieronder staan de recent geplaatste advertenties uit Hoedekenskerke. We krijgen deze informatie aangeleverd door Speurders, de grootste website van Nederland waar je geheel gratis advertenties kunt plaatsen. Voor het plaatsen van een advertentie, verwijzen we je graag door naar de website van Speurders. Op regio-niveau kan ook geselecteerd worden per categorie.

Tweedehands Hoedekenskerke

FotoProduct of dienstPrijs
€ 950Volkswagen Golf II 1.6 Automaat 1990 Opknapper

• Aangeboden in: Hoedekenskerke
• Geplaatst: 31-03, 23:40
• Categorie: Auto`s | Volkswagen

Golf 2 1.6 Automaat uit 1990 met 189000km . Rijdt en schakelt goed, maar verdient wat aandacht voor een nieuwe APK. Er moet een stuk in de wielkast rechts achter gelast worden en div. kleine punten. Rijdt goed, maar loopt stationair niet lekker. Waarschijnlijk vacuum probleem. Voor de liefhebber om op te knappen. APK verlopen. € 950 of een goed b (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente 's Heer Arendskerke 's-Gravenpolder 's-Heer-Abtskerke 's-Heerenhoek Baarland Borssele Driewegen Ellewoutsdijk Heinkenszand Hoedekenskerke Kwadendamme Lewedorp Nieuwdorp Nisse Oudelande Ovezande
Terug naarTweedehands gemeente BorseleTweedehands regio BevelandenTweedehands provincie ZeelandTweedehands Nederland

Gemeenten in de regio Bevelanden:

Regio's in de provincie Zeeland: