Drimble

Tweedehands Geijsteren

Overzicht van de laatste aangeboden en gevraagde producten en diensten in Geijsteren. Kom erachter wat de buurt zoal aanbiedt en vindt de beste aanbiedingen en koopjes.

informatie alleen over geijsteren

Overzicht recente advertenties in Geijsteren

Hieronder staan de recent geplaatste advertenties uit Geijsteren. We krijgen deze informatie aangeleverd door Speurders, de grootste website van Nederland waar je geheel gratis advertenties kunt plaatsen. Voor het plaatsen van een advertentie, verwijzen we je graag door naar de website van Speurders. Op regio-niveau kan ook geselecteerd worden per categorie.

Tweedehands Geijsteren

FotoProduct of dienstPrijs
€ 6.000Burstner arkstep fun 435

• Aangeboden in: Geijsteren
• Geplaatst: 15-03, 15:58
• Categorie: Caravans en Kamperen | Caravans - Burstner

Uitgebreide omschrijving: Deze mooie, sfeervol ingerichte en zeer praktische Bürstner caravan is in zeer goede staat! Keurig onderhouden. Van binnen prachtig, gebruikerssporen zullen er vast wel zijn maar nauwelijks te vinden. Bekleding nog als nieuw. Er wordt een voortent van Dorema bijgeleverd die nog als nieuw is.De voortent is tevens als luifel te gebruike (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Blitterswijck Castenray Geijsteren Heide Leunen Merselo Oirlo Oostrum Smakt Venray Veulen Vredepeel Wanssum Ysselsteyn
Terug naarTweedehands gemeente VenrayTweedehands regio VenrayTweedehands provincie LimburgTweedehands Nederland

Gemeenten in de regio Venray:

Regio's in de provincie Limburg: