Drimble

Tweedehands Batenburg

Overzicht van de laatste aangeboden en gevraagde producten en diensten in Batenburg. Kom erachter wat de buurt zoal aanbiedt en vindt de beste aanbiedingen en koopjes.

informatie alleen over batenburg

Overzicht recente advertenties in Batenburg

Hieronder staan de recent geplaatste advertenties uit Batenburg. We krijgen deze informatie aangeleverd door Speurders, de grootste website van Nederland waar je geheel gratis advertenties kunt plaatsen. Voor het plaatsen van een advertentie, verwijzen we je graag door naar de website van Speurders. Op regio-niveau kan ook geselecteerd worden per categorie.

Tweedehands Batenburg

FotoProduct of dienstPrijs
n.o.t.k.OLDTIMER PEUGEOT 403 B7 1966 NL kenteken nieuw APK

• Aangeboden in: Batenburg
• Geplaatst: Gisteren, 00:37
• Categorie: Auto`s | Peugeot

Deze peugeot 403 uit 1966 is in 2019 APK gekeurd en is totaal gereviseerd. de auto is in de jaren 90 uit Frankrijk gehaald en staat sindsdien op nederlands kenteken Ik doe hem met pijn in mijn hart weg maar ik heb te weinig tijd om er echt plezier van te hebben. De lak is nog orgineel en verdient wat aandacht, de bodem en carrosoriwe is prima in orde. De auto is een jubileum uitvoerin (lees verder)

€ 3.500Mooie Spitsgatter Met Volvo Penta2 Inwendige Motor

• Aangeboden in: Batenburg
• Geplaatst: 23-04, 14:45
• Categorie: Watersport en Boten | Motorboten, motorjachten, kruisers en toerboten

Aangeboden mooie stalen “SPITSGATTER” met VOLVO PENTA 2 Motor . Motor is 100% in orde en heeft vorig jaar nog onderhoud gehad. Zeilen aanwezig maar mast ontbreekt. Daarom een eenmalige aanbieding en mag de boot weg voor 3500 euro. 5 slaap plaatsen en keuken met 2 pits gasfornuis. dek is vorig jaar nog beh (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Balgoij Batenburg Bergharen Hernen Niftrik Wijchen
Terug naarTweedehands gemeente WijchenTweedehands regio NijmegenTweedehands provincie GelderlandTweedehands Nederland

Gemeenten in de regio Nijmegen:

Regio's in de provincie Gelderland: