Wat is Drimble Wonen?

Wanneer je een huis zoekt, koopt of verkoopt kan het frustrerend zijn om op verschillende plekken de juiste informatie te moeten zoeken, vaak loop je ook tegen onverwachte kosten aan. Drimble Wonen wil je graag informeren over ontwikkelingen op de woningmarkt en over alle woningen van Nederland. Dit doen we door nieuws over de huizenmarkt, informatie over woningen en de woningwaarde met je te delen.

Alles weten over een woning?
Vul hier een adres in:
check
Bestel het Woningwaarderapport
check
Historische WOZ waardes
check
Alle openbare woninggegevens

Actuele woonthema’s

Waarde van een woning weten?
Lees meer over hoe je de koop- of verkoopprijs van een woning kunt vaststellen
Bezwaar maken tegen uw WOZ-waarde?
WOZ-waarde van een woning weten?
Interieur nieuws
Vergunningen
Bestemmingsplannen

Welke gegevens kan je inzien en opvragen bij Drimble Wonen?

Kadastrale Kaarten

Je kan de erfgrens bepalen met een Kadastrale kaart. Als je de globale ligging van je huis wilt zien van een perceel kan je dit bekijken op onze online Kadastrale Kaart.

Duurzaam wonen

Op zoek naar de juiste gegevens over een Energielabel? Of benieuwd of je dak eventueel geschikt is voor het aanleggen van zonnepanelen of een groendak? Op Drimble Wonen laten we zien welke kansen er voor een huis zijn om te verduurzamen.

WOZ-waarde

Via het WOZ-waarde overzicht van Drimble Wonen kan je gratis alle WOZ-waarde inzien van huizen, controleren én eventueel bezwaar maken als je de WOZ-waarde te hoog is. Op deze manier betaalt u niet onterecht veel belasting aan uw gemeente.

(Historische) vraagprijzen

Benieuwd waarvoor een huis in het verleden is verkocht, of waarvoor het huis nu te koop staat? Hoe het huis er in het verleden uitzag of nu uitziet? Drimble Wonen toont de historische en actuele vraagprijzen. Handig wanneer je aan het oriënteren bent en gevoel wil krijgen bij de huizenmarkt ontwikkeling in je buurt.

Woningwaarde opvragen

Wil je binnenkort een huis verkopen en weten wat je huidige woning waard is? Of wilt je weten wat de verkoopprijzen zijn geweest van de woningen in je buurt?