Drimble

112-Nieuws Gemeente Heerhugowaard

Op deze pagina staat een overzicht van de laatste 112-gerelateerde berichten (zoals over politie, brandweer en ambulance) uit de gemeente heerhugowaard.

informatie alleen over gemeente heerhugowaard

Nieuws over de politie, ambulance en brandweer in de gemeente Heerhugowaard

Hieronder staat een overzicht met nieuws over de gemeente Heerhugowaard, dat betrekking heeft op de hulpdiensten zoals de politie, ambulance en brandweer. Het nieuwsoverzicht wordt samengesteld uit vele duizenden nieuwsbronnen. Specifiek op zoek naar Burgernet-meldingen, klik hier
19:30
Heerhugowaards Dagblad
In Heerhugowaard is woensdagmiddag even voor 17.00 uur een fietsster gewond geraakt. Dit gebeurde na een ongeluk op de rotonde Krusemanlaan...
06:54
NHD | Alkmaar
Extra blauw op straat komende zaterdag tijdens de intocht van de sint in Heerhugowaard. Reden: het afgeven vaneen demonstratievergunning...

19 november 2019

16:00
Heerhugowaard Centraal
Maandagavond was de gemeenteraad op bezoek bij de jarige brandweer van Heerhugowaard. In het kader van het 150-jarig bestaan ov... Zie ook:
15:44
HALstad Centraal
Maandagavond was de gemeenteraad op bezoek bij de jarige brandweer van Heerhugowaard. In het kader van het 150-jarig bestaan overhandigden... Zie ook:

17 november 2019

09:52
Radio Alkmaar
LET OP! Tussen Alkmaar en Heerhugowaard rijden er geen treinen door een aanrijding met een... Zie ook:

16 november 2019

10:15
HALstad Centraal
Zaterdagochtend werd de bewoonster van een woning aan de Hemelboog-Binnen In Heerhugowaard door haar zoon gewekt met de mededeling... Zie ook:
09:59
Heerhugowaard Centraal
Vrijdagavond is een bezorger van Thaise maaltijden met zijn scooter in botsing gekomen met een bezorgauto van New York Pizza. D... Zie ook:
09:59
Heerhugowaard Centraal
Zaterdagochtend werd de bewoonster van een woning aan de Hemelboog-Binnen In Heerhugowaard door haar zoon gewekt met de mededel... Zie ook:
09:45
HALstad Centraal
Vrijdagavond is een bezorger van Thaise maaltijden met zijn scooter in botsing gekomen met een bezorgauto van New York Pizza. Dat gebeurde... Zie ook:
08:13
NHD | Alkmaar
Een auto is in de nacht van vrijdag op zaterdag in brand gevlogen op de Hemelboog-Binnen in Heerhugowaard. Het voertuig stond sinds...
08:00
Drimble Inbraaknieuws
Het aantal inbraken en pogingen daartoe wordt bijgehouden door Drimble op basis van gegevens van de politie. In de afgelopen week,...

15 november 2019

20:43
NHD | Alkmaar
Een bezorger van Thaise maailtijden is vrijdagavond gewond geraakt bij een botsing met een auto van New York Pizza bij winkelcentrum...
20:28
Heerhugowaards Dagblad
Vrijdagavond omstreeks half negen zijn aan de Middenweg in Heerhugowaard twee bezorgers tegen elkaar gereden.Ter hoogte van een oversteekplaats...

14 november 2019

15:59
Heerhugowaard Centraal
Woensdag heeft de politie van Heerhugowaard iemand aangehouden omdat hij in het bezit was van xtc-pillen, MDMA en hash. Dit twi... Zie ook:
15:45
HALstad Centraal
Woensdag heeft de politie van Heerhugowaard iemand aangehouden omdat hij in het bezit was van xtc-pillen, MDMA en hash. Dit twittert... Zie ook:
15:15
HALstad Centraal
Een vrouw is donderdagochtend gewond geraakt bij een fietsongeval op de Taxuslaan in Heerhugowaard. Ze is met een vermoedelijke enkelbreuk... Zie ook:
14:59
Heerhugowaard Centraal
Een vrouw is donderdagochtend gewond geraakt bij een fietsongeval op de Taxuslaan in Heerhugowaard. Ze is met een vermoedelijke... Zie ook:
09:28
Heerhugowaards Dagblad
Tussen Alkmaar en Heerhugowaard rijden er geen treinen door een aanrijding met een persoon.De NS meldt dat de vertraging tot ongeveer... Zie ook:
Gerelateerd

Navigeer verder:

Per plaats in deze gemeente Heerhugowaard
Terug naar112-Nieuws in regio Alkmaar112-Nieuws in provincie Noord-Holland

Gemeenten in de regio Alkmaar:

Regio's in de provincie Noord-Holland: