Drimble

Albert Heijn nieuws

Hieronder staat een lijst met nieuwsberichten van verscheidende media over Albert Heijn. Hiernaast kun je deelnemen aan een forum/prikbord over Albert Heijn.

4 augustus 2015

17:35
Gemeente Oss
Ook dit jaar is er weer een kleurwedstrijd! Je kunt de kleurplaat halen bij de Albert Heijn Burchtplein/Sterrebos en in de hal van het gemeentehuis....
17:25
Telegraaf | DFT
Albert Heijn gaat een winkel openen die alleen biologische producten verkoopt. Het filiaal komt in Utrecht en komt naast een reguliere...
17:05
Vara Kassa
Vara Kassa plaatste het volgende bericht op hun website: Albert Heijn opent bio-winkel.
16:14
In Mill
Tot en met 18 juli liep er bij Albert Heijn v.d. Ven aan de Markt in Mill een spaaractie. Deze is opgezet samen met Fitland XL in Mill....
15:48
Utrecht Nieuws
De Ekoplaza op de Twijnstraat krijgt concurrentie. De Albert Heijn in de Twijnstraat opent namelijk op 2 september een eigen bio-winkel. Ook op:
15:45
Retail News
Na een succesvolle pilot met een pop-up store in Amsterdam opent Albert Heijn een permanente bio-...
15:41
FD (betaald)
Positieve ervaringen met biologische pop-up-winkel in Amsterdam smaken naar meer...
15:31
NU | Utrecht
Albert Heijn opent begin september een winkel in Utrecht waar uitsluitend biologische producten worden verkocht. Ook op:
15:23
Distrifood
Amsterdam - Albert Heijn en Emté zijn de supermarktformules waar consumenten het best terechtkunnen als zij willen barbecueën.
15:22
Dichtbij | Utrecht
De Ekoplaza op de Twijnstraat krijgt concurrentie. De Albert Heijn in de Twijnstraat opent namelijk op 2 september een eigen bio-winkel. Ook op: