Drimble

Evenementen in Valkenswaard

Hieronder staan de evenementen gehouden in Valkenswaard. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

menu valkenswaard

Evenementen in Valkenswaard

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Valkenswaard staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Valkenswaard. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Valkenswaard

FotoEvenementPlaats
ValkenswaardVogelverschrikkerfestival Valkenswaard
Locatie: Frans van Beststraat, Valkenswaard
Wanneer: Tot en met 1 november 2015

Het Vogelverschrikkerfestival vindt plaats van 24 oktober t/m 1 november 2015. Deze editie staat bol van muziek, theater, silent disco,... (lees verder)

ValkenswaardCorso Valkenswaard
Locatie: Start: Markt, Valkenswaard
Wanneer: Op 13 september 2015

Welkom bij Bloemencorso Valkenswaard! Jaarlijks, op de 2e zondag van september, organiseert Stichting Bloemencorso Valkenswaard het... (lees verder)

ValkenswaardWandeldagen in Zeeland
Locatie: Verzamelen: De Dommelstroom
Wanneer: Op 23 april 2015

Dag 1 ? woensdag 22 april 2015 ? We verzamelen om 07:45 uur bij De Dommelstroom en vertrekken om 08:00 uur met de bus ?... (lees verder)

ValkenswaardStijldansavond met DJ Ruud
Locatie: Zalencentrum de Graver
Wanneer: Op 13 januari 2015

Zaterdag 13 januari 2015: Stijldansavond met DJ Ruud bij De Graver in Valkenswaard. Iedereen is welkom. Entree ? 2.50 per persoon. (lees verder)

ValkenswaardSkoda Wils MTB Tocht
Locatie: Mgr. Smetsstraat 41, 5551AB, Valkenswaard
Wanneer: Op 11 januari 2015

11 januari 2015 is de start het clubhuis van Lion dÓr aan de Mgr. Smetsstraat 41 te Valkenswaard (nabij het EuroCircuit). De afstanden... (lees verder)

ValkenswaardEric Sauers - Ontroert (try out)
Locatie: Cultuurcentrum De Hofnar
Wanneer: Op 9 januari 2015

Wie Eric van Sauers ooit heeft gezien weet wat hij kan verwachten. Hij is ongemeen grappig en gevaarlijk, maar vooral een... (lees verder)

ValkenswaardCarbid schieten
Locatie: Keersopperweg, Valkenswaard
Wanneer: Op 31 december 2014

Woensdag 31 december kan je aan de Keersopperweg gratis genieten van het carbid schieten. Een mooie afsluiting van het jaar!Tijd: 13.30 -... (lees verder)

ValkenswaardKerstconcert
Locatie: Servatiuskerk te Valkenswaard
Wanneer: Op 20 december 2014

Het Kerstconcert van 20 december is een jaarlijkse activiteit van drumband en fanfare Emos. Het concert vindt plaats in de Servatiuskerk en... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Valkenswaard
Terug naarEvenementen gemeente ValkenswaardEvenementen regio EindhovenEvenementen provincie Noord-BrabantEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Eindhoven:

Regio's in de provincie Noord-Brabant: