Drimble

Evenementen in Valkenswaard

Hieronder staan de evenementen gehouden in Valkenswaard. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

menu valkenswaard

Evenementen in Valkenswaard

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Valkenswaard staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Valkenswaard. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Valkenswaard

FotoEvenementPlaats
ValkenswaardDe Heerlijkheid Quiz
Locatie: De Heerlijkheid Grandcafe Steak & Grill
Wanneer: Tot en met 29 juli 2016

Elke vrijdagavond De Heerlijkheid Quiz met avondvullend eten, drinken & entertainment. De Quiz bestaat uit 8 rondes per ronde 10... (lees verder)

ValkenswaardMuziek in `t zonnetje
Locatie: Cultuurcentrum De Hofnar
Wanneer: Op 1 juni 2016

CMD-leerlingen verzorgen op diverse instrumenten optredens op het plein voor De Hofnar. Er zijn presentaties van solisten, duoâ??s en... (lees verder)

ValkenswaardPinksterrit
Locatie: Dorpsstraat, Valkenswaard
Wanneer: Op 15 mei 2016

Een Authentieke Koetsentocht op 1e pinksterdag 15 mei 2016 in en rondom Valkenswaard - Borkel en Schaft. In het centrum van Borkel is die... (lees verder)

ValkenswaardLazy Sunday Afternoon
Locatie: Bosherberg & Hostel Harba Lorifa
Wanneer: Op 8 mei 2016

Lazy Sunday Afternoon met live muziek in Valkenswaard   Bosherberg & Hostel Harba Lorifa in Valkenswaard organiseert op zondag 8... (lees verder)

ValkenswaardVoorjaarsconcert
Locatie: Theater De Hofnar
Wanneer: Op 24 april 2016

Het VKO is voortdurend op zoek naar de kleine juweeltjes binnen de klassieke muziek, vaak van de alom bekende componisten, soms ook van... (lees verder)

ValkenswaardComedy Parade
Locatie: Theater De Hofnar
Wanneer: Op 21 april 2016

De comedy night is een avond stand-up in zijn puurste vorm. Hilarisch, messcherp, gortdroog, inventief, vreemd, een muzikale twist, maar... (lees verder)

ValkenswaardExpositie Forrer lithografie
Locatie: Steendrukmuseum
Wanneer: Tot en met 16 april 2016

Hoogwaardige kwaliteit. In de tentoonstelling zijn kunstlitho`s te zien van bekende namen, zoals Hans Erni, Anton Martineau, Marcel... (lees verder)

ValkenswaardInschrijvingen 24e Kwalleballen geopend
Locatie: Venbergseweg, Valkenswaard
Wanneer: Op 10 april 2016

Sportieve modderrugby voor jong en oud op zondag 10 april. Ben jij sportief, niet bang en af en toe wat varkensachtig? Dan is Kwalleballen... (lees verder)

ValkenswaardCentrum voor muziek en dans
Locatie: Theater De Hofnar
Wanneer: Op 3 april 2016

Eens in de paar jaar is het voor de docenten van het Centrum voor Muziek en Dans dé gelegenheid om elkaar op te zoeken om een mooi en... (lees verder)

ValkenswaardGrand Prix Motorcross Eurocircuit
Locatie: Victoriedijk in Valkenswaard
Wanneer: Tot en met 28 maart 2016

Op zondag 27 en maandag 28 maart 2016 kan iedereen genieten van trainingen en spectaculaire wedstrijden op het Eurocircuit te... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Valkenswaard
Terug naarEvenementen gemeente ValkenswaardEvenementen regio EindhovenEvenementen provincie Noord-BrabantEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Eindhoven:

Regio's in de provincie Noord-Brabant: