Drimble

Evenementen in de provincie Groningen

Per regio: Delfzijl Groningen Stad Hoogezand Stadskanaal Veendam Winschoten Winsum Zuidhorn

menu provincie groningen

Evenementen in de provincie Groningen

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in de provincie Groningen

FotoEvenementPlaats
AppingedamMosselrace
Locatie: Oosterschelde, Yerseke
Wanneer: Op 13 augustus 2016

Zeilwedstrijd voor kajuitjachten en traditionele ron- en platbodem schepen op de Oosterschelde. Openingstijden Op zaterdag 13 augustus... (lees verder)

UlrumOllerommer Fietstocht
Locatie: Café Neptunus (Noorderstraat 1 in Ulrum)
Wanneer: Op 13 augustus 2016

De Ollerommer Fietstocht kent twee afstanden, 35 en 50 km. De routes lopen over het prachtige Hogeland. Dit gebied is bekend om zijn... (lees verder)

GroningenPeter de Grote Festival
Locatie: Groningen
Wanneer: Tot en met 6 augustus 2016

Van 27 juli tot en met 6 augustus staat het grootste kamermuziekfestival van het Noorden weer op het programma: het Peter de Grote... (lees verder)

MiddelstumStreekproducten markt Ewsum
Locatie: Borg Ewsum Oosterburen 1, Middelstum
Wanneer: Op 23 juli 2016

Maandelijkse markt op het borgterrein van Ewsum. U kunt in het koetshuis van Ewsum genieten van mooie kunst onder het genot van o.a. een... (lees verder)

NoordlarenZomerzondagmiddag concert 26 juni
Locatie: Natuurvriendenhuis de Hondsrug, Duinweg 6, Noordlaren
Wanneer: Op 26 juni 2016

Dameskoor Different Sound geeft op 26 juni een Zomerzondagmiddag concert in het openluchttheater van Natuurvriendhuis de Hondsrug in... (lees verder)

GroningenSwingin` Groningen
Locatie: Binnenstad Groningen
Wanneer: Tot en met 18 juni 2016

De 22ste editie van Swingin` Groningen is dit jaar op 16,17 en 18 juni. "We jezz up the city" met dit grootste gratis jazzfestival... (lees verder)

BlauwestadXpeditie Blauwestad
Locatie: Redersplein 2
Wanneer: Tot en met 17 juli 2016

Xpeditie Blauwestad is een kampeerfestival, maar je kunt ook gewoon langs komen om naar bandjes te luisteren, theatervoorstellingen... (lees verder)

GroningenZomerzondagen in Leegkerk
Locatie: Leegeweg 38, Groningen
Wanneer: Tot en met 28 augustus 2016

Ook dit jaar is het middeleeuwse kerkje van Leegkerk tijdens de zomermaanden geopend voor bezoekers. Vanaf zondag 12 juni... (lees verder)

UithuizenLandelijke Open Imkerijdagen
Locatie: Heerdweg 24c, Uithuizen
Wanneer: Tot en met 10 juli 2016

Over bijen, honing en meer. In heel Nederland houden imkers op zaterdag 9 juli en/of zondag 10 juli 2016 open huis. Ook doet... (lees verder)

GroningenLepeltje Lepeltje
Locatie: Het Nieuwe Kerkhof
Wanneer: Tot en met 3 juli 2016

Het rondreizende culturele foodfestival doet dit jaar maar liefst 7 steden en muziekfestival Mysteryland aan. Amersfoort, Dordrecht,... (lees verder)

Navigeer verder:

Per regio Evenementen DelfzijlEvenementen Groningen StadEvenementen HoogezandEvenementen StadskanaalEvenementen VeendamEvenementen WinschotenEvenementen WinsumEvenementen Zuidhorn
Terug naarEvenementen Nederland

Regio's in de provincie Groningen: