Drimble

Evenementen in de provincie Groningen

Per regio: Delfzijl Groningen Stad Hoogezand Stadskanaal Veendam Winschoten Winsum Zuidhorn

menu provincie groningen

Evenementen in de provincie Groningen

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in de provincie Groningen

FotoEvenementPlaats
GroningenDiezijn leuk! én handgemaakt markt
Locatie: Hoge en Lage der A, ?Groningen
Wanneer: Tot en met 26 juli 2015

De Diezijn leuk! én handgemaakt markt staat tijdens Zomer Welvaart in Groningen langs de kade van de Hoge der Aa met 25 kramen met... (lees verder)

AppingedamJouw deltaroute moment
Locatie: Neeltje Jans, Zeeland
Wanneer: Tot en met 14 augustus 2015

Bij de Deltawerken is veel te beleven. Op Beleef de Deltaroute, vind je heel veel ideeën voor leuke uitjes, fiets-, en wandelroutes en... (lees verder)

GroningenDichters in de Prinsentuin
Locatie: Prinsentuin, ?Groningen
Wanneer: Tot en met 19 juli 2015

Een gratis poëziefestival op drie zomerse dagen in een prachtige sfeervolle tuin, dat is het festival Dichters in de Prinsentuin.Niet... (lees verder)

AppingedamGrevelingenweek
Locatie: Diverse locaties,
Wanneer: Tot en met 19 september 2015

Er is voor ieder wat wils tijdens de Grevelingenweek. Ga bijvoorbeeld mee op vaartocht of natuurexcursie, of volg een workshop... (lees verder)

GroningenIndicolor festival
Locatie: Zonneweide Stadspark, Groningen
Wanneer: Op 1 augustus 2015

Op 1 augustus is het weer tijd voor het Indicolor festival Groningen in Stadspark. Een kleurrijk festival, overgewaaid uit India, gemengd... (lees verder)

GroningenRapalje Zomerfolk Festival
Locatie: Stadspark, Groningen
Wanneer: Tot en met 28 juni 2015

Voor wie het stiekem wel leuk lijkt om te hebben geleefd voordat onze jaartelling überhaupt begon, is er het Rapalje Zomerfolk Festival in... (lees verder)

AppingedamFinish 2e etappe Tour de France
Locatie: Neeltje Jans
Wanneer: Op 5 juli 2015

De tweede etappe van de Tour de France finisht op 5 juli op Neeltje Jans. De Tweede etappe van de Tour loopt van Utrecht via Rotterdam naar... (lees verder)

TjuchemArt Carnivale
Locatie: Strandpark Schildmeer
Wanneer: Tot en met 19 juli 2015

Een dynamisch cultureel festival met ontmoeting en uitwisseling van diverse leefwerelden en presentaties muziek, theater, kunst en... (lees verder)

AppingedamTour de Delta 2015
Locatie: Faelweg, Vrouwenpolder
Wanneer: Op 21 juni 2015

Tour de Delta 2015! Met een knipoog naar de Tour de France organiseert ?Beleef de Deltaroute? op 21 juni de ?Tour de Delta 2015?.... (lees verder)

GroningenSwingin? Groningen
Locatie: Centrum Groningen
Wanneer: Tot en met 13 juni 2015

Van de Grote Markt tot het Waagplein in Groningen swingen mee tijdens het jazzfestival Swingin? Groningen waar grote namen en aanstormend... (lees verder)

Navigeer verder:

Per regio Evenementen DelfzijlEvenementen Groningen StadEvenementen HoogezandEvenementen StadskanaalEvenementen VeendamEvenementen WinschotenEvenementen WinsumEvenementen Zuidhorn
Terug naarEvenementen Nederland

Regio's in de provincie Groningen: