Drimble

Evenementen in de provincie Groningen

Per regio: Delfzijl Groningen Stad Hoogezand Stadskanaal Veendam Winschoten Winsum Zuidhorn

menu provincie groningen

Evenementen in de provincie Groningen

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in de provincie Groningen

FotoEvenementPlaats
GroningenGroninger Bockbiertocht
Locatie: Centrum Groningen
Wanneer: Op 3 oktober 2015

Met de herfst in aankomst, is het ook weer tijd voor? Bockbier! En daar kunt u extra van genieten tijdens de Bockbiertocht in... (lees verder)

GroningenStadjersmarkt
Locatie: Martiniplaza, ?Groningen
Wanneer: Op 27 september 2015

Lekker rondneuzen tussen 2dehands artikelen was nog nooit zo makkelijk in Groningen als tijdens de Stadjersmarkt in Martiniplaza.Tussen de... (lees verder)

GroningenLive Roller Derby
Locatie: Sporthal De Wijert (Vondellaan 75 te Groningen)
Wanneer: Op 17 oktober 2015

Zin in een middag vol actie & entertainment? Roller derby is een razendsnelle full-contact sport op rolschaatsen, waarbij het er niet... (lees verder)

GroningenSieradenbeurs Groningen
Locatie: Martiniplaza, ?Groningen
Wanneer: Tot en met 20 september 2015

De mooiste sieraden die u op uw gemak kunt bewonderen, in combinatie met Paraview, de paranormale beurs in Groningen. Martiniplaza is... (lees verder)

GroningenNazomerfestival
Locatie: Festivalterrein Roodehaan in Groningen
Wanneer: Op 12 september 2015

Save the best for last, moet de organisatie van het Nazomerenfestival gedacht hebben. En dus planden ze hun festival aan het einde van het... (lees verder)

HarenChinees Festival
Locatie: Kerklaan 34 in Haren
Wanneer: Op 26 september 2015

Groningen Confucius Institute organiseert op zaterdag 26 september een Chinees Festival in ?Het verborgen rijk van Ming?, de sfeervolle... (lees verder)

GroningenReitdieppop
Locatie: Jachthaven Reitdiep, Groningen
Wanneer: Tot en met 13 september 2015

ReitdiepPOP is een festival voor jong en oud en het hele gezin. Op een van de meest unieke locaties in Groningen,... (lees verder)

GroningenGrachtenfestijn Groningen
Locatie: Hoge en Lage der A, ?Groningen
Wanneer: Op 13 september 2015

Er op uit in Groningen is dit weekend nog leuker dankzij het uitgebreide aanbod aan activiteiten en entertainment, van de Hoge der A tot de... (lees verder)

GroningenTake Root Festival
Locatie: De Oosterpoort, ?Groningen
Wanneer: Op 12 september 2015

Een leuk avondje uit in Groningen beleeft u tijdens Take Root, een jaarlijks terugkerend festival met een divers aanbod aan Amerikaanse... (lees verder)

GroningenSieradenbeurs
Locatie: Leonard Springerlaan 2, 9727KB Groningen
Wanneer: Tot en met 20 september 2015

Op zaterdag 19 en zondag 20 september 2015 wordt de Sieradenbeurs georganiseerd in Martiniplaza te Groningen. Diverse standhouders zullen... (lees verder)

Navigeer verder:

Per regio Evenementen DelfzijlEvenementen Groningen StadEvenementen HoogezandEvenementen StadskanaalEvenementen VeendamEvenementen WinschotenEvenementen WinsumEvenementen Zuidhorn
Terug naarEvenementen Nederland

Regio's in de provincie Groningen: