Drimble

Evenementen in de provincie Groningen

Per regio: Delfzijl Groningen Stad Hoogezand Stadskanaal Veendam Winschoten Winsum Zuidhorn

menu provincie groningen

Evenementen in de provincie Groningen

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in de provincie Groningen

FotoEvenementPlaats
GroningenIndicolor festival
Locatie: Zonneweide Stadspark, Groningen
Wanneer: Op 1 augustus 2015

Op 1 augustus is het weer tijd voor het Indicolor festival Groningen in Stadspark. Een kleurrijk festival, overgewaaid uit India, gemengd... (lees verder)

GroningenRapalje Zomerfolk Festival
Locatie: Stadspark, Groningen
Wanneer: Tot en met 28 juni 2015

Voor wie het stiekem wel leuk lijkt om te hebben geleefd voordat onze jaartelling überhaupt begon, is er het Rapalje Zomerfolk Festival in... (lees verder)

AppingedamFinish 2e etappe Tour de France
Locatie: Neeltje Jans
Wanneer: Op 5 juli 2015

De tweede etappe van de Tour de France finisht op 5 juli op Neeltje Jans. De Tweede etappe van de Tour loopt van Utrecht via Rotterdam naar... (lees verder)

TjuchemArt Carnivale
Locatie: Strandpark Schildmeer
Wanneer: Tot en met 19 juli 2015

Een dynamisch cultureel festival met ontmoeting en uitwisseling van diverse leefwerelden en presentaties muziek, theater, kunst en... (lees verder)

AppingedamTour de Delta 2015
Locatie: Faelweg, Vrouwenpolder
Wanneer: Op 21 juni 2015

Tour de Delta 2015! Met een knipoog naar de Tour de France organiseert ?Beleef de Deltaroute? op 21 juni de ?Tour de Delta 2015?.... (lees verder)

GroningenSwingin? Groningen
Locatie: Centrum Groningen
Wanneer: Tot en met 13 juni 2015

Van de Grote Markt tot het Waagplein in Groningen swingen mee tijdens het jazzfestival Swingin? Groningen waar grote namen en aanstormend... (lees verder)

GroningenDe Nacht van Kunst & Wetenschap
Locatie: Centrum Groningen
Wanneer: Op 6 juni 2015

De Nacht van Kunst & Wetenschap biedt op een diversiteit aan locaties in de stad leuke activiteiten, talkshows, cabaret en... (lees verder)

SappemeerGalerie Beeldenkunst opent de deuren!
Locatie: Kleinemeersterstraat 153 in Sappemeer
Wanneer: Tot en met 25 november 2015

Met schilderijen en beelden van speksteen en keramiek. Vanaf juni 2015 iedere woensdag geopend van 11:00-17:00 uur. Kom gezellig langs voor... (lees verder)

GroningenCD Presentatie Bigband Want2Swing
Locatie: Huize Maas, Vismarkt 52, Groningen
Wanneer: Tot en met 1 juli 2015

?Bigband Want2Swing brengt haar 5e cd uit!? Met trots presenteert bigband Want2Swing uit Assen op 31 mei om 20:00 uur haar 5e cd in... (lees verder)

GroningenOpera per Tutti! Join the Opera Experience
Locatie: Remonstrantse Kerk
Wanneer: Op 7 juni 2015

Opera per Tutti! laat (nieuw) publiek opera beleven op een betaalbare en toegankelijke manier. Zeventien stukken uit vijf tot zes... (lees verder)

Navigeer verder:

Per regio Evenementen DelfzijlEvenementen Groningen StadEvenementen HoogezandEvenementen StadskanaalEvenementen VeendamEvenementen WinschotenEvenementen WinsumEvenementen Zuidhorn
Terug naarEvenementen Nederland

Regio's in de provincie Groningen: