Drimble

Evenementen in Domburg

Hieronder staan de evenementen gehouden in Domburg. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

menu domburg

Evenementen in Domburg

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Veere staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Veere. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Domburg

FotoEvenementPlaats
DomburgSeizoensmarkt Domburg
Locatie: Weststraat, Markt, Ooststraat, Stationsstraat, Domburg
Wanneer: Tot en met 19 september 2016

Seizoensmarkt in Domburg. Iedere maandag van 16 mei t/m 19 september 2016. Mei, juni en september van 10.00 uur tot 19.00 uur.   Juli en... (lees verder)

DomburgBeach Yoga Domburg
Locatie: Strandovergang Watertoren Oost, Domburg
Wanneer: Tot en met 2 september 2016

Beach Yoga op het strand in Domburg; Van 4 juli t/m 26 augustus dagelijks (ook zonder aanmelding vooraf) op het strand bij Watertoren Oost... (lees verder)

DomburgSpeel en Spring je mee? in Domburg
Locatie: `t Groentje, Domburg
Wanneer: Tot en met 24 augustus 2016

Bij Speel en Spring je mee? staat er op `t Groentje een springkussen en zijn er spelletjes. Misschien word je ook wel geschminkt,... (lees verder)

DomburgZomerfestival in Domburg
Locatie: Stationsstraat, Domburg
Wanneer: Op 22 juli 2016

Muzikaal feest, met onder andere bekende dj`s en een brassband. Openingstijden Op vrijdag 22 juli 2016 - 19:00 tot en met 00:00 uur. (lees verder)

DomburgDomburgse Boerenmarkt
Locatie: Centrum: Weststraat/Markt/Ooststraat, Domburg
Wanneer: Op 2 juli 2016

Op de Domburgse Boerenmarkt vind je streekproducten van lekkere kazen tot (h)eerlijke groente, sapjes en jams? Daarnaast is er een groot... (lees verder)

DomburgBrassband Apollo Domburg
Locatie: Centrum NH Kerk
Wanneer: Op 11 juni 2016

Op zaterdag 11 juni geeft Brassband Apollo uit Domburg een openlucht concert op het grasveld achter de kerk. Aanvang: 19.30 uur. Er zullen... (lees verder)

DomburgYoga Dag in Domburg
Locatie: Domburgseweg 1, Domburg
Wanneer: Op 5 juni 2016

Een hele dag ontspannen door brengen met hatha yoga oefeningen, ademhalingstechnieken, visualisaties, meditaties, een stilte wandeling en... (lees verder)

DomburgDomburg Statues Festival
Locatie: Ooststraat, Domburg
Wanneer: Op 28 mei 2016

Op zaterdag 28 Mei 2016 zal het Domburg Statue Festival weer zijn in en om de hoofdstraat van Domburg. Dit jaar is het alweer de 6e keer... (lees verder)

DomburgNieuwjaarsduik Domburg
Locatie: Strand Domburg 30, Domburg
Wanneer: Op 1 januari 2016

Op 1 januari 2016 is het weer zover. De Domburgse Unox Nieuwjaarsduik op Strand Noordduine. Inschrijven kan vanaf 12:00 uur tot 13:45 uur.... (lees verder)

DomburgSerious Request Domburg
Locatie: Singel(Tramzicht), Domburg
Wanneer: Tot en met 24 december 2015

In de week voor kerst zal heel Domburg in het teken staan van Serious Request. Het glazen huis zal tegen het terras van Tramzicht staan aan... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Aagtekerke Biggekerke Domburg Gapinge Grijpskerke Koudekerke Meliskerke Oostkapelle Serooskerke Veere Vrouwenpolder Westkapelle Zoutelande
Terug naarEvenementen gemeente VeereEvenementen regio WalcherenEvenementen provincie ZeelandEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Walcheren:

Regio's in de provincie Zeeland: