Drimble

Evenementen in Domburg

Hieronder staan de evenementen gehouden in Domburg. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

menu domburg

Evenementen in Domburg

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Veere staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Veere. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Domburg

FotoEvenementPlaats
DomburgBeach Yoga Domburg
Locatie: Strandovergang Watertoren Oost, Domburg
Wanneer: Tot en met 1 oktober 2015

Beach Yoga op het strand in Domburg; van 15 maart t/m 15 oktober als het weer meespeelt. Bij aanmelding min. 12 uur vooraf. Van 1 juli t/m... (lees verder)

DomburgRingrijden bij Simnia in Domburg
Locatie: Simniapad 1, Domburg
Wanneer: Tot en met 29 augustus 2015

Ringrijden is een folkloristische traditie waarbij men te paard een lans door een ring probeert te steken. Openingstijden Op zaterdag 31... (lees verder)

DomburgGlittertattoo laten zetten in Domburg
Locatie: `t Groentje, Domburg
Wanneer: Tot en met 21 augustus 2015

Deze middag tussen 13.30 en 16.30 uur kan je een glittertattoo laten zetten bij `t Groentje in Domburg. Voor jongens misschien een... (lees verder)

DomburgRingrijden Domburg
Locatie: Domburg
Wanneer: Tot en met 8 augustus 2015

Ringrijden is een folkloristische traditie waarbij men te paard een lans door een ring probeert te steken. Openingstijden Op zaterdag 29... (lees verder)

DomburgBoerenmarkt Domburg 2015
Locatie: Markt, Domburg
Wanneer: Tot en met 8 augustus 2015

Er wordt dit jaar 4 x een Domburgse Boerenmarkt gehouden met boeren produkten, zelfmaak  artikelen en nostalgische produkten.Tijdens deze... (lees verder)

DomburgDomburg Statues Festival
Locatie: Markt, Domburg
Wanneer: Tot en met 6 juni 2015

Dit jaar is het alweer de 5e keer dat op zaterdag 6 juni het Domburg Statues Festival georganiseerd wordt door Domburg Aktief. Het Festival... (lees verder)

DomburgPinkster buiten concert Brassband Apollo Domburg.
Locatie: Markt 8, Domburg
Wanneer: Op 23 mei 2015

Op zaterdag 23 mei geven Brassband Apollo uit Domburg o.l.v Robert-Jan Hoffman en Brassband Kempenzonen uit België o.l.v.Michel Leveugle... (lees verder)

DomburgSchildersweek Domburg
Locatie: Diverse locaties, Domburg
Wanneer: Tot en met 16 mei 2015

De reputatie van Domburg als kunstenaarskolonie is ontstaan in het begin van de twintigste eeuw. Domburg, dat door toedoen van kuurarts Dr... (lees verder)

DomburgDodenherdenking Domburg
Locatie: Markt, Domburg
Wanneer: Tot en met 4 mei 2015

Herdenkingsdienst in de kerk aan de markt om 19:30 uur. Zang, muziek en korte meditatie. Openingstijden Op zaterdag 4 mei 2013 - vanaf... (lees verder)

DomburgDomburgse Boerendag
Locatie: Markt, Domburg
Wanneer: Op 2 mei 2015

Op zaterdag 2 mei is er de Domburgse Boerendag. Een geweldig evenement met het Zeeuwse ringrijden, folklore, met oude Walcherse dracht met... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Aagtekerke Biggekerke Domburg Gapinge Grijpskerke Koudekerke Meliskerke Oostkapelle Serooskerke Veere Vrouwenpolder Westkapelle Zoutelande
Terug naarEvenementen gemeente VeereEvenementen regio WalcherenEvenementen provincie ZeelandEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Walcheren:

Regio's in de provincie Zeeland: